Vaikinas: „Pirmą draugystės mėnesį neturi būti jokio sekso“

Seksas. Seksas. Seksas. Šis žodis valdo protus. Kartais tiek užvaldo, kad mes nebemąstome apie nieką, išskyrus tai. Bet aš pamėginsiu paaiškinti, kodėl per pirmą pažinties mėnesį neturi būti sekso.

Anot autoriaus, turbūt dažniausiai vyrai galvoja taip – štai mes nueisim į kokį klubą, susirasim kokią nors naivią merginą ir, pačiulbėję gražių žodelių, ja pasinaudosim ir paliksim.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Anot autoriaus, turbūt dažniausiai vyrai galvoja taip – štai mes nueisim į kokį klubą, susirasim kokią nors naivią merginą ir, pačiulbėję gražių žodelių, ja pasinaudosim ir paliksim.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas

Dec 8, 2014, 10:52 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:54 PM

Viskas gyvenime kartais gali prasidėti visiškai netikėtai. Tokia dažniausiai būna ir draugystės pradžia. Susipažinę mes nežinome, su kokiu žmogumi turime reikalų, tai liečia tiek merginas, tiek vaikinus. Mes nežinome, kokia yra tų žmonių praeitis, ar jie kuo nors neserga ir ar neturi kokių nors nenormalių minčių.

Turbūt dažniausiai vyrai galvoja taip: štai mes nueisim į kokį klubą, susirasim kokią nors naivią merginą ir, pačiulbėję gražių žodelių, ja pasinaudosim ir paliksim. Kaip sakoma, jų pasaulį ir gyvenimą valdo „mažasis brolis“.

Bet taip tikrai neturėtų būti. Visa draugystė ir santykiai pirmą mėnesį turi būti visiškai be jokių lytinių santykių, išskyrus bučinius ar apsikabinimus. Tai yra ne tik kažkoks paslapties išlaikymas, bet ir pakankamai gera priemonė suprasti, ar šis žmogus su tavim kartu tik dėl sekso, ar noro būti kartu, nesvarbu, kas įvyks.

Jums turbūt labai įdomu, kokie tada turi būti santykiai pirmą mėnesį? Pirmiausia, tai turi būti tų žmonių tarpusavio traukos išbandymas. Reikia pabendrauti, pažiūrėti, ar jūsų požiūriai ir pomėgiai sutampa. Tai reikalinga tam, kad įsitikintum, ar šis žmogus turi pakankamai intelekto.

Antra, per pirmą mėnesį nereikia mylėtis dėl galimų ligų. Juk mes nežinome, kokiomis ligomis tas žmogus gali sirgti. Nes jei vyras ar mergina yra „pereinamasis kiemas“, tai galime visam gyvenimui įgyti nemažų problemų.

Tikrai ne paskutinėje vietoje yra to žmogaus kantrybė. Jei tu žmogų myli ir esi įsitikinęs, kad nori su juo būti, tai tu tikrai pakentėsi tą mėnesį ir pirmiausia stengsiesi jį pažinti kaip žmogų, o ne sekso objektą.

Bet, manyčiau, pati svarbiausia dalis yra užsitikrinimas, kad nebus jokių netikėtumų. Aš turiu galvoje neplanuotą vaiką. Nes tokiu atveju beveik visi tėveliai labai greit išgarina savo meilę.

Aš gerai suvokiu, kad mūsų progresyviam jaunimėliui norisi kuo greičiau nerti į lovą ir raškyti meilės vaisius, bet tai yra tikrai labai bloga praktika.

Esu įsitikinęs, kad galiu būti apšauktas kokiu nors gėjumi ar dar kažkuo, bet aš jau turiu nemažai gyvenimo patirties. Man tikrai šlykštu, kada visiškai nepažįstami žmonės po kelių valandų pažinties jau gulasi į lovą, o paskui išsiskiria. Tai tarsi pusryčiai. Tokie žmonės yra tarsi ligų ir ištvirkimo inkubatoriai.

Pirmasis mėnesis, mano nuomone, turi būti tik graži ir maloni preliudija į tai, kas bus vėliau. Jaunime, juk jūs dar spėsite ir vaikų pasidaryt ir lovoj pasivartyt, o dabar džiaukitės gražia meile ir draugyste. Neleiskit, kad jūsų gyvuliški instinktai užkariautų jūsų protus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.