Juokiausi iš mėlynių ant savo kūno. Tada dar nežinojau, kas tai

Ir vėl kelintą dieną iš eilės grįžtu po futbolo treniruotės pavargęs. Pats neatkreipiu dėmesio į tai, kad nuovargis didesnis nei visada. Sesė dar po mano treniruotės kviečia pasivažinėti dviračiais, bet aš vis dažniau atsisakau ir pasirenku žaisti kompiuterinius žaidimus.

Tik diagnozavus kraujo ligą, tėvai suprato, kad toks nuovargis, mėlynės ir galvos skausmas buvo šios neeilinės ligos požymiai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Tik diagnozavus kraujo ligą, tėvai suprato, kad toks nuovargis, mėlynės ir galvos skausmas buvo šios neeilinės ligos požymiai.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Žygimantas

Mar 30, 2015, 12:56 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 11:56 PM

Visada buvau pats aktyviausias šeimos narys, todėl artimieji nesupranta, kodėl renkuosi poilsį.

Pagaliau ateina vasara ir išaušta ilgai laukta diena – kelionė į sporto stovyklą Lenkijoje. Pirmos dienos išvakarėse pakilo temperatūra ir labai blogai jaučiausi. Kadangi kitą dieną pagerėjo, dalyvavau treniruotėse, kurių metu pajusdavau stiprų galvos skausmą. Į tai nekreipiau didelio dėmesio, nes juk buvo vasara ir saulė kepino be gailesčio.

Būdavo labai juokinga, kai po silpno smūgio pasilikdavo milžiniška mėlynė, bet, žinoma, to visai nesureikšminau.

Kai jau buvau grįžęs iš stovyklos, karštą vasaros dieną išvykom su šeima į kaimą. Ten su sese turėjom surinkti keturis maišus obuolių, o aš kaip niekada ankščiau pajutau stiprų nuovargį ir stengiausi išvengti šito darbo. Žinoma, sesė privertė jai padėti ir po poros valandų darbas buvo baigtas.

Staiga pasijutau dar blogiau. Kai pasimatavau temperatūrą, tėtis pamatė, kad ji labai pakilusi. Jis nedvejodamas išvežė mane į Santariškių ligoninę ir staigiai buvo padaryti tyrimai.  Tik diagnozavus kraujo ligą, tėvai suprato, kad toks nuovargis, mėlynės ir galvos skausmas buvo šios neeilinės ligos požymiai.

Jau pusę metų kovoju su šia liga, bet mano šeima ir aš esame labai pozityvūs, todėl esu įsitikinęs, kad greit pasveiksiu ir galėsiu toliau užsiimti savo mėgstamiausia veikla – futbolu. :)

Jūs galite padėti sergantiems vaikams, tokiems kaip Žygimantas.

Žygimanto rašinys skirtas „Bendraukime“ ir Vytauto Kernagio fondo projektuiBaltas paukštis“ paremti. Paaukotos lėšos bus  skirtos onkologinėmis ligomis sergančių vaikų laisvalaikiui organizuoti.

Užsiėmimai ligoninėse su profesionaliais menininkais užpildo mažųjų ligoniukų laiką tarp alinamų gydymo procedūrų, palaiko svajones ir viltį išgyti.

Vytauto Kernagio fondui galite skirti 2 procentus pajamų mokesčio, taip pat paaukoti tiesiogiai, pervesdami aukas į fondo sąskaitą.

VŠĮ Vytauto Kernagio fondas

Įmonės kodas: 301675441PVM

Mokėtojo kodas: LT100004518615

Bankas: AB Swedbank

A/S nr. LT637300010107392278

Adresas: B.Dvariono 15-29, LT-08431 Vilnius.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime" temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.