Aukle dirbanti emigrantė neteko amo, pamačiusi, ką daro 12-metė

Esu profesionali auklė, man 57 metai. Lietuvoje mano gyvenimas nesusiklostė. Dirbau mokytoja vienoje Klaipėdos mokykloje, turėjau vyrą, auginau sūnų, bet po skyrybų viskas pasikeitė.

Vienoje bankininkų šeimoje prižiūrėjau dvylikos metų mergaitę. Ji tiesiog nuolat masturbavosi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Vienoje bankininkų šeimoje prižiūrėjau dvylikos metų mergaitę. Ji tiesiog nuolat masturbavosi.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nežinojau kaip reaguoti, kad neįžeisčiau mergaitės ir nepabloginčiau situacijos.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Nežinojau kaip reaguoti, kad neįžeisčiau mergaitės ir nepabloginčiau situacijos.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aldona

Nov 28, 2015, 10:10 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 7:59 AM

Buvo sunku pragyventi iš mano pradinių klasių mokytojos atlyginimo ir aš emigravau į Vokietiją. Ten tikrai puikios socialinės garantijos. Už auklės darbą gaudavau solidžius pinigus, nes mokėjau kalbą (dar mokykloje mokiausi). Žinoma, vokiečiai mums atrodo labai tvarkingi ir griežti, bet vaikams jie suteikia labai daug laisvės.

Neslėpsiu – ten jeigu vaikas nori dūkti ir padaužyti lėkštes, negalima riboti jo kūrybinės laisvės. Teko prisitaikyti prie jų auklėjimo ypatumų.

Bet aš noriu su jumis pasidalinti viena situacija, kuri mane sutrikdė iki sielos gelmių. Vienoje bankininkų šeimoje prižiūrėjau dvylikos metų mergaitę. Ji tiesiog nuolat masturbavosi. Kartais net viešose vietose. Man, moteriai iš Lietuvos, tai buvo šokas. Nežinojau, kaip reaguoti, kad neįžeisčiau mergaitės ir nepabloginčiau situacijos.

Ilgai kaupiausi, kaip pasakyti tėvams, bet pasiryžau. Kai pasakiau, tėvai dukrą nuvedė pas specialistus ir gavo paaiškinimą, kad taip vaikas malšina stresą. Žinojau, kad daug žmonių atranda savo seksualumą labai anksti, bet niekada nebūčiau pagalvojusi, kad būna ir tokių atvejų.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ar masturbacija yra liga ir kaip reaguoti, jei užtinkate kitą žmogų tokioje intymioje situacijoje, konsultuoja psichologas Tomas Lagūnavičius.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.