Mokiausi su viena pupyte. Dabar mylimas kalinys jos nepažintų

Per kelias savaites teko skaityti ne vieną tekstą apie moterų ir vyrų santykius. Mane papiktino juose ryškėjanti moterų pozicija. Noriu kalbėti apie tas moteris, kurios didžiuojasi savo draugystėmis su „kietais“ vyrukais. Radote kuo didžiuotis! Pasakykite, ką jūs juose randate? Drąsą? Pinigus? Saugumą? Ar dar kažką?

Mergina mokykloje buvo viena iš gražuolių. Tiesa, nemažai to grožio ir dirbtinai išryškinta.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mergina mokykloje buvo viena iš gražuolių. Tiesa, nemažai to grožio ir dirbtinai išryškinta.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mes turbūt labai gerai žinome, kur dabar yra visų tų mafijos lyderių draugės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Mes turbūt labai gerai žinome, kur dabar yra visų tų mafijos lyderių draugės.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Donatas Baužys

2015-12-15 21:00, atnaujinta 2017-09-29 05:03

Mes turbūt labai gerai žinome, kur dabar yra visų tų mafijos lyderių draugės. Jos arba kantriai, baimės pilnomis akimis, laukia grįžtančių savo vyrų, arba paleistuvauja, arba sėdi kalėjime, arba jau yra po velėna. Tikrai netikiu, jog visos jos – laimingos.

Įžeidinėjate paprastus vyrus, bet nepagalvojat, kad pirmiausia pastatote save į durnelės vietą. Visos jūs svajojate apie vyrą, kuris jus išlaikys, aprūpins materialiniais dalykais ir sukurs jums kažką panašaus į rojų žemėje. Šaunu. Grynai žmogiškas noras. Bet vienoje vietoje jūs prasilenkiate su sveiku protu.

Renkatės vyrus, kuriančius tokią gerovę, kuri kiekvieną dieną gali pasibaigti. Kuo jums prasti vyrai, dirbantys kad ir gerai apmokamus, bet purvinesnius darbus? Kuo prastesnis vyras, dirbantis santechniku, elektriku ar vadybininku už vyrą, kuris „stumdo“ kokainą ar užsiima kontrabanda?

Dažniausia moteris „kietam“ vyrukui nelabai ką gali pasiūlyti. Ką mes matome šalia tokių vyrų? Moteris, kurios yra tik papuošalas. Dažniausia jos labai gražios, truputį „paturbintos“, bet kiauros kaip rėtis.

Taip, moterys, šalia galbūt yra „kietas“ vyras, bet kokia jūsų ateitis? Prigimdysite vaikų, sukaupsite turto ir staiga, už „gražius“ darbus, vyras gaus 10 metų ir sės į kalėjimą. Turtą konfiskuos, jus su vaikais išmes iš namų. Kur eisit? Kur ieškosit užuovėjos? Kokia tada bus jūsų savigarba? Vyrelis jau nebepadės, o ir jo draugeliai gali patykoti ir priminti vyro problemas.

Kokia turi būti moteris? Pirmiausia ji turi būti intelektuali. Apsiskaičiusi, turinti bent vidurinį išsilavinimą ir sutverta šeimai. Ir, žinoma, turėti savigarbos.

Daugelis nesuvokia, kad visi tie „kieti“ vyrukai būna geri tik tada, kai nori. Bet kuriuo metu gali jus pakeisti kita – kaip pasenusią kojinę. O štai šalia esantys vyrai gali jums suteikti stabilumą ir gerumą. Bet juk jie nėra „kieti“? Viena mano pažįstama mergina dabar yra apsikrovusi vaikais, suvargusi ir nepanaši į žmogų. Nes pasirinko vyrą, kuris apsukęs jai galvą paskui pridarė visokių „gerų“ darbų ir paliko ją be pragyvenimo šaltinio.

Ši mergina mokykloje buvo viena iš gražuolių. Tiesa, nemažai to grožio ir dirbtinai išryškinta. Ir štai ji įsimylėjo vaikiną, kuris jau tada mokykloje buvo tas „kietas“ vaikinas. Merginos gyvenimas su juo priminė tragikomediją. Net viešumoje jis stengėsi jai įtikti, bet matėsi, jog elgiasi kaip su žaisliuku.  

Kai vaikai gimė, jis dėl savo nešvarių darbų sėdo į kalėjimą, o ją su vaikais paliko vieną. Merginai tenka dirbti penkiuose darbuose ir skųstis, kad visi vyrai – kiaulės. Iš grožio liko tik griuvėsiai.

O užtektų suvokti, kad blogi vyrukai nėra toks jau „kietas“ dalykas. 

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?