Fejerverkai man patinka, bet šventinis vaikėzų įprotis – siutina

Supraskite mane teisingai: fejerverkai yra bene smagiausia Naujųjų metų šventės dalis. Kaip būdamas vaikas, taip ir dabar, išėjęs į lauką kiekvienais metais stoviu užvertęs galvą į dangų ir stebiu šį nuostabų reginį. Džiaugdamasis, kad kažkas turi pinigų ir noro šiems žaviems šventės atributams.

Suprasčiau, jei septynmečiai vaikai žaisliuką rastų ant žemės, o čia – 15-19 metų „pacanai“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Suprasčiau, jei septynmečiai vaikai žaisliuką rastų ant žemės, o čia – 15-19 metų „pacanai“.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Supraskite mane teisingai: fejerverkai yra bene smagiausia Naujųjų metų šventės dalis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Supraskite mane teisingai: fejerverkai yra bene smagiausia Naujųjų metų šventės dalis.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Piktas

Dec 31, 2015, 2:49 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 11:24 AM

Bet tekstas ne apie tai. O apie tai, kad kai kuriems veikėjams reikėtų įstatyti fejerverką į vieną vietą ir uždegti. Aš mielai uždegčiau. Tikrai.

Taip. Kalbu apie tuos prakeiktus vaikėzus, mėtančius kiemuose bombioškes. Aš nesuprantu, iš kur toks gyvuliškas įprotis? Juk tame nėra nei grožio, nei vaizdo, nei prasmės, tik gąsdinami kiti žmonės! Kodėl išvis tokie daiktai neišimami iš prekybos?

Jei nori pašaudyti, pirk už šimtą eurų gerą, gražų fejerverką, ir, nuėjęs atokiai, šauk! Pamačius danguje įspūdingą ugnį ir pačiam bus gražu, ir kitiems.

O čia? Eini, eini, ir staiga tik – pokšt, kažkur apie kojas. Vos širdies smūgio negauni. Tik paskui išgirsti silpnaprotišką krizenimą krūmuose ir išlenda treninguoti išsigimėliai, „prikolą padarę“. Suprasčiau, jei septynmečiai vaikai žaisliuką rastų ant žemės, o čia – 15-19 metų pacanai negali smegenų užsiauginti...

Labai pikta. Nuo Kalėdų iki Naujųjų metų nuolat visur tik pokši ir pokši tos bombioškės. Galų gale, jei rankos dreba, kaip norisi jas šaudyti, tai šaudykit tik per Naujuosius, balvonai jūs! Bet ne, durnumas neleidžia.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.