J.Leonavičiūtės nuogybės man įprastos, bet gerbėjai – nustebino

Kai internete vėl pasirodė nuogos Jolantos Leonavičiūtės fotografijos, nebuvau nei šokiruota, nei nustebusi. Kokia paklausa, tokios, tiesą sakant, Lietuvoje ir žvaigždės.

Kad moteris sportuoja, kad gerai atrodo – neneigsiu.<br>P.Mantauto nuotr.
Kad moteris sportuoja, kad gerai atrodo – neneigsiu.<br>P.Mantauto nuotr.
Sporto salėje praleidžiu daug valandų, šešias darbo dienas per savaitę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Sporto salėje praleidžiu daug valandų, šešias darbo dienas per savaitę.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Nedavatka

Feb 4, 2016, 12:23 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:50 AM

Kad moteris sportuoja, kad gerai atrodo – neneigsiu. Juo labiau, visas tas „atrodymas“ toks aiškus, kad jau nieko nepaslėpsi. Nebelikę jokios paslapties, kuri, mano nuomone, prideda moteriai tikro „šarmo“ ir žavesio. Žiūrėjau į tas fotografijas ir mačiau tik, atsiprašau už išsireiškimą, pliką mėsą. Neįžvelgiau nei ypatingo grožio, nei estetikos, nei gilumos.

Nesu „davatka“, nuogo kūno vaizdas manęs negąsdina. Bet viena yra gėrėtis meniškai nufotografuotais aktais, kuriuose apnuogintas žmogaus kūnas pasakoja istoriją, o visai kas kita – matyti tai...

Mane nustebino agresyvus šios žvaigždės palaikytojų frontas. Visus, kas tik drįso suabejoti fotosesijos moralumu, tuoj pat išvadino neprisižiūrinčiais tešliais, pavyduoliais, „davatkomis“. Atseit, moteris sportuoja, visur tai demonstruoja, net sugeba iš to užsidirbti... Tai, neva, duskit pavyduoliai, kurie niekada neužsidirbs iš nuogų fotosesijų.

Žinote, kūno formomis taip pat nesiskundžiu. Sveikai maitinuosi, esu jogos ir Pilateso trenerė, tad sporto salėje praleidžiu daug valandų, šešias darbo dienas per savaitę. Bet nežinau, kas mane priverstų fotografuotis nusimetus drabužius. Gal tik visiškas badas, kai neturėčiau už ką duonos kąsnio nusipirkti, o reiktų pamaitinti vaikus. Nors ne, tikrai rasčiau kitų, oresnių būdų užsidirbti.

Na, jei jau taip, tada būkime visiškai teisingi ir sąžiningi patys su savimi. Jei jus žavi tokio tipo fotosesijos, jei jums čia – aukščiausia meno rūšis ir labai priimtinas būdas užsidirbti pinigų, siūlau dar labiau pradžiuginti Lietuvą.

Visi, Jolantą karštai palaikantys, susivienykit viešai akcijai. Išrenkit savo gražiai lyg liepas nuaugusias dukras ar gražuoles žmonas, išstatykit jas viešai apžiūrai. Leiskit išskėsti kojas ir tegul visai mūsų šaliai, o dar geriau – pasauliui – parodo, kas Lietuvoje geriausia. 

Spėju, nė vieno tokio neatsirastų. Manau, net jei ir sulaukusi pilnametystės dukra ateitų ir pareikštų, kad yra graži, todėl nusprendė išgarsėti ir nusifotografuoti Ievos kostiumu, greit išvaikytumėt tokį pasiryžimą.

O jei taip pareikštų žmona... Užbaubtumėt, kaip raudoną skudurą pamatę buliai. Kitaip sakant – gražu, kol ne maniškė.  Štai ir viskas, ką reikėjo įrodyti.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.