Ryškiai apsirengęs vyras garsioje parduotuvėje patyrė akibrokštą

Po knygų mugės su draugu nusprendėme apsišopinti Vilniuje. Pasivaikščioję po kelias parduotuves miesto centre, nusprendėme užsukti į skandinaviško kapitalo drabužių parduotuvę. Buvau pakilios nuotaikos, nes knygų mugėje radau daug vertingų leidinių. Žodžiu, kelionė į sostinę pavyko.

Po knygų mugės su draugu nusprendėme „apsišopinti“ Vilniuje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Po knygų mugės su draugu nusprendėme „apsišopinti“ Vilniuje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Sergėjus

2016-02-29 13:14, atnaujinta 2017-06-06 02:56

Bet vaikštinėjant po apytuštę parduotuvę staiga išgirdau pardavėjo ir apsaugininko pokalbį. Pro mano ausis nepraslydo frazė: „Žiūrėk, du pyderai vaikšto.“

Apie tai pranešiau parduotuvės vadovei. Deramo atsiprašymo nesulaukiau ir išėjau. Ok, galvoju, 25 metai nepriklausomybės nieko mūsų neišmokė.

Tikrai nepostringausiu apie gėjus ir jų teises. Su plakatu nevaikštau ir į paradą nesiruošiu eiti. Pats dirbu pardavimų srityje ir žinau, kad kartais žmonės užknisa, bet niekada nesu įžeidinėjęs klientų. Nesu girdėjęs ir taip darančių kolegų.

Noriu ramiai apsipirkti, be įžeidinėjimų. Net jei mano striukė – geltonos spalvos.

* * *

Minėto drabužių parduotuvių tinklo (pavadinimas redakcijai žinomas-Red.) atstovė žiniasklaidai žadėjo situaciją aiškintis.

„Mes labai apgailestaujame, jei mūsų parduotuvėje nutiko minėta situacija. Kaip teigiama pasaulinėje mūsų tinklo diskriminacijos bei lygybės politikoje, su visais mūsų darbuotojais bei klientais turi būti elgiamasi pagarbiai. Mes į tai žiūrime labai rimtai.

Situaciją būtinai išsiaiškinsime bei aptarsime įmonės viduje, ir tiesiogiai susisieksime su minėtu klientu“, – teigė parduotuvės atstovė.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.