Susilaukusios vaikų draugės pasirodė, kokios yra iš tikrųjų

Tų kitų vaikų tikrai esat matę. O auksinių? Jei ne, galit paskaityti – niekada nemėgau anekdotų, bet gailiuosi, kad jų nebekuria – „Instagram“ įtaka. Pats laikas atgaivinti karikatūros žanrą.

Klausimas – ar to kito vaiko, su kuriuo po 30 minučių žaidė kieme, tėvai buvo įspėti, kad jų vaikas žaidžia su iš darželio paimtu, galimai sergančiu vaiku?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Klausimas – ar to kito vaiko, su kuriuo po 30 minučių žaidė kieme, tėvai buvo įspėti, kad jų vaikas žaidžia su iš darželio paimtu, galimai sergančiu vaiku?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Klausimas – ar to kito vaiko, su kuriuo po 30 minučių žaidė kieme, tėvai buvo įspėti, kad jų vaikas žaidžia su iš darželio paimtu, galimai sergančiu vaiku?<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Klausimas – ar to kito vaiko, su kuriuo po 30 minučių žaidė kieme, tėvai buvo įspėti, kad jų vaikas žaidžia su iš darželio paimtu, galimai sergančiu vaiku?<br>R.Danisevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Mama

2016-05-13 09:45, atnaujinta 2017-05-25 18:55

Darželis. Gūglo grupėje pasirodo pranešimas: „Noriu visus nuraminti, kad vakar pasiėmiau tokį ir tokį savo vaiką, auklėtojos prašymu anksčiau iš darželio dėl pilvo skausmų, tačiau įtarimai nepasiteisino, nes grįžę namo ir iškart pavalgę neviduriavom, nevėmėm ir jau po pusvalandžio linksmai žaidėm su draugu kieme. O kitą dieną nesirgome, tiesiog ruošėmės šventei.“

Hmm. Tokie žmonės dažniausiai pasiima vaiką paskutiniai, veda į darželį snarglėtus – „iki paskutinio“, vadinasi, ir jokių švenčių savaitės dienom nedaro. Bet čia jau asmeninė spekuliacija.

Faktas: vaiko stebėjimas dėl viduriavimo, vėmimo užtruko 30 minučių.

Klausimas – ar to kito vaiko, su kuriuo po 30 minučių žaidė kieme, tėvai buvo įspėti, kad jų vaikas žaidžia su iš darželio paimtu, galimai sergančiu, bet net 30 minučių puikiai besijaučiančiu vaiku?

Kitas klausimas: jei papasakojus apie tai žmogus staigiai susigriebtų, neva paliko verdančią sriubą namuose, ir su savo vaiku nedelsiant pasišalintų, ar tie „gerai besijaučiantys“ suprastų užuominą? Atsakymas – pagal pageidavimą.

Žaidimų kambarys. Savaitės diena, motinystės atostogos, neinam į darželį, einam į žaidimų kambarį – susitinkam labai simpatiškus pažįstamus.

Klausiu: „Nėjot į darželį?“

„Ai ne, naktį karščiavom, tai nėjom.“

Klausimas – kuo skiriasi darželis nuo vaikų kambario? Atsakymas – į vaikų žaidimų kambarius savaitės dienomis sveiko vaiko neveskite.

Draugės skambutis: „Ar tavo vaikai sveiki, nesnargliuoja, galim susitikt?“

„Galim, sveiki.“

Pasivaikščiojimas jau krypsta į pabaigą, maloniai pabendravom: „...man va dar reikia nepamiršti suduoti vaikui vaistų nuo kirmėlių.“  

Klausimas – keliems vaikams dabar reikia suduoti vaistukų nuo kirmėlių?

Draugės Nr. 2 skambutis: „Ar tavo vaikai sveiki, nesnargliuoja, gal pasivaikštom?“

Prasivaikštom parke – geras oras, jau grįžtam. 

„Aš saviškį tai labai saugau, čia nustatė jam Auksinį stafilokoką ar kaip ten, nu gi žinai... vaistus dabar geria.“

Mano vyzdžiai išsiplečia, bandau prisiminti, ar vaikai gėrė iš vieno buteliuko...

Klausimų nėra, o atsakymas toks – yra Auksiniai vaikai, kurie deda auksinius kiaušinėlius, ir visi kiti, kurie turi džiaugtis jų gavę, nes, matyt, yra tik snarglėtas pavojaus šaltinis Auksiniam vaikui ir niekada netaps niekuo daugiau.

Rekomendacija – pasaugoti Auksinius vaikus labiau: išgirdus klausimą „ar tavo vaikai nesnargliuoja?“, pritaikyti savo vaikui paskutinę Auksinio vaiko diagnozę, ir jų tėveliai dar ilgai juos nuo jūsų saugos.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.