Man nuogas kūnas – puiku! Jo gėdijasi tik vieno tipo merginos

Sveiki, norėčiau išsakyti savo nuomonę. Perskaičiau vedusio vyro, kuris piktinasi merginų nuotraukomis, dedamomis į pažinčių puslapį. Ir susimąsčiau – negi kūniškumas tapo tokia gėda XXI amžiuje? Negi mes tikrai pasidarėme tokie šventeivos?

Paskutiniame ano amžiaus dešimtmetyje, leisdavo leidinius, kuriuose buvo nebijoma kūno.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Paskutiniame ano amžiaus dešimtmetyje, leisdavo leidinius, kuriuose buvo nebijoma kūno.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Amerika yra ir buvo labai dorovinga. O kaip ten atrodo merginos?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Amerika yra ir buvo labai dorovinga. O kaip ten atrodo merginos?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Nelly

Aug 11, 2016, 11:40 PM, atnaujinta May 16, 2017, 4:14 AM

Aš esu jau pagyvenusi moteris, bet man gražu tų jaunų moterų nuotraukos. Primena savo pačios jaunystę, tikrai gražu. Ir anksčiau, paskutiniame ano amžiaus dešimtmetyje, leisdavo leidinius, kuriuose buvo nebijoma kūno.

Muzikiniuose vaizdo klipuose taip pat būdavo ir gražaus nuogo kūno, ir erotikos. Aišku, nepilnamečius reikia saugoti nuo visko, kas erotiška, bet juk tam ir yra specialūs ženklai.

Bet kad šitaip bijotume kūniškumo... to dar nebuvo. Kyla mintis – ar to kūno yra bijoma ir nuogumas tapo gėda dėl to, kad savo kūnų dabartinės merginos neprižiūri?

Štai viena jauna mergina, kurią sutinku savo aplinkoje. Dienų dienas ji sėdi prie kompiuterio, be saiko ryja maistą. Atitinkamai atrodo ir jos kūnas.

Ne gana to, ji ir baisi šventeiva. Kaip kokia teta, savo tėvams tokių pamokslų paskaito, kad ojojoi. Aišku, apie vaikinus nė negalvoja. Net ir pramoginius šokius, kuriuos taip mėgo, pamiršo. Sakė, ką čia su tokiais lašiniais dar šokti eisi... ir kaip visada sulapnojo riebios košės bliūdą. Saldumynų nevalgo, o košės juk „neina į kūną“.

Amerika yra ir buvo labai dorovinga. O pažiūrėkit, kaip ten merginos savęs neprižiūri, kiek ten nutukusių žmonių. Gal dorovingumas ir baimė rodyti kūną yra susiję su nesveiku nutukimu? 

Kūnu rūpintis reikia ir gražiai pateiktas seksualumas – puiku. Vengia jo tik tos, kurios ėsdamos hesburgerius ir niekur neišeidamos apsileidžia. O tada pradeda gėdytis to, kaip atrodo.

Kaip manote, gerbiamieji skaitytojai?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.