Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Užtikus paauglę dukrą pižamų vakarėlyje, atvipo žandikaulis

Visi tėvai tikisi, kad jų paauglystę išgyvenantys vaikai niekada nepasileis klystkeliais. Nekaltybę praras tik sulaukus brandos, alkoholį vartos atsakingai ir nenusižengs įstatymams.

Paauglė dukra šokiravo mamą savo pižamų vakarėliu<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Paauglė dukra šokiravo mamą savo pižamų vakarėliu<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jūratė

Dec 9, 2016, 8:06 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:30 PM

Visada maniau, kad mano 12-oje klasėje besimokanti dukra yra gera mergaitė. Ji laiku grįždavo namo, niekada nepasirodydavo neblaivi ar apsvaigusi. Skirtingai nei kitos jos bendraamžės, nemėgo ryškaus makiažo ar trumpų sijonėlių. Puikiai mokėsi ir vietoje naktinių klubų su draugėmis mieliau lankydavo teatrą.

Todėl į draugų susibūrimus išleisdavau ramia širdimi, nes žinojau, kad ji manęs neapvils ir neprisidarys bėdų. 

Kadangi man neretai tenka dirbti naktinėse pamainose, dukrai visada leidžiu pasikviesti draugių, su kuriomis jai vakaroti drąsiau nei vienai. Vienintelė sąlyga – jokių berniukų.

Vieną mano darbo savaitgalį dukra sugalvojo surengti mergaičių pižamų vakarėlį. Daviau jai šiek tiek pinigų, kad viešnias galėtų pavaišinti užkandžiais.

Tą naktį darbe pasijutau blogai ir pasiprašiau namo. Nieko blogo nenujausdama, dukrai iš anksto nepranešiau – nenorėjau jos žadinti, maniau, ramiai sau miega po pižamų vakarėlio.

Tačiau kai grįžau namo ir pamačiau savo dukros pižamų vakarėlį, man atvipo žandikaulis. 

Merginos buvo surengusios tikrą orgiją! Kokios 7-8 merginos buvo susėdusios ratu, žvakių šviesoje skendintis kambarys atsidavė alkoholiu. Tik pižamų vakarėlyje pižamų nebuvo. Visos viešnios buvo pusnuogės. Aplinkui mėtėsi pėdkelnės, džinsai, marškinėliai... 

Tokio vaizdo tikrai nesitikėjau išvysti. Mano mažoji mergaitė suko tuščią butelį. Šalia jos viena mergina buvo palinkusi prie vienos iš draugių ir įsisiurbusi jai į lūpas. 

Jos žaidė paauglių mėgstamą žaidimą vienos, be vaikinų! Merginos tiesiog bučiavosi tarpusavyje, išrenginėjo viena kitą ir glamonėjo. 

Kažkoks siaubas! Dėl atvipusio žandikaulio kokią minutę negalėjau tarti nė žodžio.

„Dukra, kas čia vyksta?“, – galiausiai paklausiau pašnibždomis, nes balsas iš šoko buvo kažkur dingęs.

„Mama, tu grįžai?“ – į klausimą klausimu atsakė kiek apsvaigęs mano vaikas. 

Netrukus liepiau visoms draugėms apsirengti, susirinkti daiktus ir važiuoti namo.  Nerėkiau, durimis netrankiau. Tiesiog savo kambaryje kantriai laukiau, kol mano galės viską paaiškinti. 

O kai galiausiai mudvi susėdome pakalbėti, ji ramiu balsu atsakė: „Juk mes nieko blogo nepadarėme. Tiesiog nuobodžiavome.“ 

Tą naktį nesudėjau bluosto. Nemiegojau ir kitą naktį. Ilgai galvojau, ką dariau ne taip, kad mano vaikas pasileido klystkeliais. Tik po kurio laiko, pirminiam šokui atslūgus, išsikalbėjome su dukra.

Aš jai pasakiau, dėl ko nerimauju, ji man papasakojo, kad tokie vakarėliai tarp jos bendraamžių yra labai dažni. Net jei mergaitės vakaroja su berniukais, niekas nesibučiuoja su priešingos lyties atstovais. 

„Vaikinai bučiuoja vaikinus. Merginos bučiuoja merginas. Kodėl? Taip būna daugiau adrenalino. Taip dabar linksminasi visi heteroseksualūs paaugliai“, – paaiškino ji. 

Tąkart su dukra turėjome ilgą pašnekesį... Per savo svajones turėti tobulą vaiką, aš visai nemačiau realybės ir nepastebėjau to, kas vyko mano panosėje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.