Vairuotoja neišlaikė: „Mielieji, mes irgi turime šeimas“

Gerbiami pėstieji! Kiekvieną dieną skaitau apie partrenktus žmones. Specialiai neieškau tokių naujienų. Atvirkščiai, net stengiuosi jų nepastebėti.

Vairuotoja kreipėsi į pėsčiuosius prašydama ne tik saugoti save, bet ir padėti apsaugoti vairuotojų gyvenimus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vairuotoja kreipėsi į pėsčiuosius prašydama ne tik saugoti save, bet ir padėti apsaugoti vairuotojų gyvenimus.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Inga

Dec 16, 2016, 11:05 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:17 PM

Deja, nepavyksta. Daugelis „išmanančių komentatorių“ smerkia vairuotojus. 100 procentų tokių komentatorių, savaime suprantama, yra niekada už vairo nesėdėję ir juo labiau nevairavę.

Nes tik vairuotojai žino, kad yra pėsčiųjų veislė, kuri jaučiasi nepažeidžiama. Pėstieji galvoja, kad automobilį slidžiame kelyje sustabdyti užtenka 1,5 sekundės. Jie bijo, kad atšvaitai nesiderina su jų nepakartojamu stiliumi ir įsivaizduoja, kad tamsiai apsirengę yra puikiai matomi tamsoje ar darganoje.

Mes, vairuotojai, esame atidūs. Mes norime, kad jūs būtumėte saugūs, bet, mielieji, bent jau nebėkite per perėję lyg dalyvautumėte olimpiniame sprinto bėgime. O tam neskirtose vietose išvis nebėgiokite.

Mielieji, mes irgi turime šeimas. Mes nenorime kasdien jūsų sapnuoti košmaruose iki gyvenimo pabaigos. Mes nenorime be kaltės būti kalti ir netekti galimybės auginti savo vaikus vien dėl to, kad jūs negalite skirti 2 sekundžių tam, kad įsitikintumėte esą saugūs.

Gerbkime vieni kitus, kad visi saugiai pasiektume namus šiandien, rytoj, per šventes ir dar daug daug dienų, mėnesių, metų ateityje. Mes ne priešai, mes sąjungininkai. Tad linkiu visiems sulaukti gražių bei pagarbių šeimos švenčių be incidentų, be nelaimių ir be skaudžių netikėtumų.

Būkite saugūs ir laimingi bei leiskite būti laimingais ir kitiems!

Su pagarba, vairuotoja, mama, žmona, atsakinga pilietė Inga

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.