Paauglę seserį į namus priėmusi moteris neįtarė, kaip pasikeis jos santuoka

Esu kilusi iš gausios šeimos. Turiu keturias seseris, kurios man yra brangesnės už visus turtus. Jei būna bėda, nepriteklius ar kitos negandos, mes lekiame viena pas kitą, skambinamės kiekvieną dieną.

Paauglę seserį į namus trumpam priėmusi moteris neįtarė, kaip po šios viešnagės pasikeis šeimos gyvenimas.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Paauglę seserį į namus trumpam priėmusi moteris neįtarė, kaip po šios viešnagės pasikeis šeimos gyvenimas.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Paauglę seserį į namus trumpam priėmusi moteris neįtarė, kaip po šios viešnagės pasikeis šeimos gyvenimas.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Paauglę seserį į namus trumpam priėmusi moteris neįtarė, kaip po šios viešnagės pasikeis šeimos gyvenimas.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Elena

2017-04-05 20:29, atnaujinta 2017-04-13 20:16

Ryšio, kuris yra tarp mūsų, aplinkiniai pavydėdavo nuo mažens. O kai užaugome, mus pravardžiuodavo seserimis Kardashian.

Sesers viešnagė

Kartą jauniausiajai iš mano seserų prireikė trumpam apsistoti sostinėje. Kadangi aš čia gyvenu su vyru ir trejų metų sūneliu, tai nekilo net diskusijų, pas ką kelias dienas pagyvens jaunėlė.

Jai tuo metu buvo 18-ka. Baigusi mokyklą ji ketino studijuoti Vilniuje, todėl atvyko į universitetų rengiamas atvirų durų dienas.

Kol auginau savo mažąjį, net nepastebėjau, kaip per tą laiką užaugo ir pasikeitė mano sesutė. Ji buvo ilgakojė gražuolė ilgais vešliais plaukais. Ryškiai dažėsi ir nešiojo už šortus trumpesnius sijonus. Išties džiaugiausi, kad mažoji šeimos mergaitė netrukus taps jauna moterimi ir pati netrukus kurs savo šeimą.

Tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, mokslai jai rūpėjo mažiausiai. Sesutė iki išnaktų sėdėdavo mieste, ją į namus parveždavo neaiškūs vyrai. Pradėjau urgzti, kad taip elgtis jos amžiuje nepridera. Jaučiausi už ją atsakinga prieš tėvus. Jaučiausi ne kaip jos geriausia draugė ar sesuo, o kaip motina. Akivaizdu, kad paauglystės hormonai jai visai susuko protą.

Keistas elgesys

Vieną vakarą atsitiktinai pastebėjau, kaip keistai sesutė šnairuoja į mano vyrą. Kalbėdama su juo glosto savo ilgus plaukus, kilnoja antakius ir markstosi, rąžosi. Pradžioje maniau, kad man paranoja, plakiau save už tokias mintis ir jaučiausi kalta, kad įtarinėju savo mylimiausius žmones.

Deja, vieną vakarą mano įtarimai nebebuvo iš piršto laužti. Iki šiol negaliu patikėti, kad mums taip nutiko. Vieną vakarą šiek tiek užtrukau darbe. Dar užsukau į parduotuvę, norėjau pagaminti ką nors gardaus – tai buvo paskutinis sesers vakaras sostinėje. Norėjau, kad jis būtų ypatingas. Pasirodo, kad mano vyras dėl to taip pat pasistengė...

Kai grįžau namo, vyras su seserimi sėdėjo kambaryje, itin įtartinai įsitaisę skirtinguose sofos kampuose. Sesuo buvo įlindusi į telefoną, o mylimasis nervingai maigė televizoriaus pultelį ir bėgiojo per kanalus.

Išdavė sūnus

Po vakarienės sesuo gana anksti nuėjo miegoti, mes taip pat. Rytojaus rytą nuvežėme viešnią į stotį, gražiai išlydėjome.

Kai vyras apkabino seserį atsisveikinant, mūsų trejų metų sūnus nieko negalvodamas drėbtelėjo: „Tetis myli tetą, dažnai ją apkabina ir bučiuoja“...

Vyras su seserimi susižvalgė, nervingai nusijuokė ir išvadino vaiką pokštininku. Tačiau mes visi supratome, kad vaikas tiesiog garsiai pasakė tai, ką pastarosiomis dienomis matydavo namuose.

Nebegalėjau pasitikėti vyru, negalėjau atleisti savo seseriai už apgaulę savo pačios namuose. Skaudėjo širdį dėl dvigubos išdavystės – mane įskaudino ne tik vyras, bet ir mano kūnas ir kraujas.

Po šio incidento susiskaldė ir mano šeima. Dalis už negarbingą poelgį pasmerkė jaunėlę, dalis – mane. Juk turėjau suprasti ir atleisti jaunai nepatyrusiai mergaitei, kurią suviliojo mano gašlūnas vyras.

Tačiau vis dar negaliu atleisti jiems abiems.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.