Pažemintos atlikėjos pavyzdys atskleidė vieną bjaurų dalyką

„Tu stora“ ar „tu storas“. Šią frazę galime išgirsti vos ne kiekvieną dieną. Žlugdantis ir demotivuojantis sakinys.

 Autorius mano, kad skandalas su Valerija Iljinaite atskleidė vieną bjaurų dalyką - žmonės nepakantūs kitokiems.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Autorius mano, kad skandalas su Valerija Iljinaite atskleidė vieną bjaurų dalyką - žmonės nepakantūs kitokiems.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2017, 11:30 AM

Prieš keletą dienų teko perskaityti apie vieno kietuolio išsišokimą prieš dainininkę Valeriją Iljinaitę, kai tarsi didelis ekspertas pradėjo viešai aptarinėti žmogaus sudėjimą.

 

Noras pasityčioti iš stambesnio žmogaus man yra nesuvokiamas ir netelpa į jokius suvokimo rėmus. Aplink save mes norime matyti tik tobulus žmones, nužengusi nuo žurnalo viršelio? O visa kita yra tarsi kažkoks gyvenimo brokas, kuris nevertas būti tarp mūsų? 

Kitoks - iškart blogas

Man norėtųsi apskritai pakalbėti apie žmonių suvokimą, koks turėtų būti tas žmogaus sudėjimas.

Daugeliui merginų nuo pat vaikystės į galvą yra kalama, kad tu turi būti liekna. Nebūti karve, kiaule, begemotu ar banginiu, bet liekna gazelė. Valio, kaip sakoma, sveikame kūne - sveika siela.

Bet jūs man paaiškinkite, ką daryti žmogui, kuris iš prigimties yra apkūnus? Žmogui, kuris dėl kažkokių sveikatos ar kitų priežasčių yra keliais ar keliasdešimt kilogramų sunkesnis už jūsų įsivaizduojamą standartą?

Ką daryti merginai, kuri nori būti taip pat mylima ir mylinti, bet vietoj jūsų įsivaizduojamo kilogramų standarto sveria tarkim 85-90 kilogramų ir yra žemo ūgio? Juk toks žmogus iš karto patampa balionu, kiaule, bekonu ar dar kažkuo, kuo nenori būti vadinamas joks žmogus.

Pasiilgsta kitokių moterų

Visi iš karto pradeda prikaišioti sporto stoką ar mitybos problemas. Tikrai? Pažįstu ne vieną žmogų, kuris gali sportuoti metų metus ir valgyti tik salotas, bet jie lieka tokie patys. Labai skaudu ir be galo apmaudu, kad mūsų visuomenėje stengiamasi propaguoti tik liekno, išdžiūvusio kūno kultą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.