Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nesupranta, kodėl tikybos mokytoja nutylėjo svarbų dalyką

Šiuo metu esu emigrantė, gyvenanti Danijoje. Tiesa, planuoju greitu metu grįžti pas tėvelius į Lietuvą. 

Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Užsienyje gyvenanti autorė nesistebėjo, kad mokiniai ir jų tėvai palaiko tikybos mokytoją.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-04-28 20:33, atnaujinta 2017-04-29 08:21

Homofobų kraštas

Tik pagalvojau, kad kertant Lietuvos sieną atvažiuojantys, atplaukiantys ar atskrendantys žmonės būtų perspėti: „Sveiki atvykę į viduramžių laikus. Į homofobų kraštą.“

Tai, kas dabar vyksta gimtinėje, kitaip ir pavadinti negalima. Neapykantos kurstymas prieš mažumas akivaizdžiai matosi. Kartais baisu net pagalvoti, kad Lietuva, kuri jau 27 metus laisva valstybė, vis dar gyvena taip, kaip buvo mokoma elgtis sovietmečiu.

Todėl, jei atvirai, manęs visai nenustebino toks tikybos mokytojos elgesys. 

Mokytojos indėlis

Tegu mokytoja paaiškina vaikams, ar tikrai Dievas egzistuoja, ir jei jis egzistuoja, kodėl pasaulyje tokia neteisybė. Kodėl žmogus, kuris vaikšto kasdien į bažnyčią, galą su galu vos suduria, o tas, kuris juokiasi iš tokių, loterijoje sugeba aukso puodą laimėti. Kodėl darbininkas gauna grąšius, o jį išnaudojantis darbdavys gyvena prabangoje.

Mokytoja, užuot skatinusi vaikus mylėti viską, kas yra aplinkui, atvirkščiai, augina naują homofobų kartą, skatina patyčias, kuria neapykantą kitokiems. 

Vaikai, kurie per televizorių pamatys ar šiaip spaudoje sužinos, kad toks ar anoks aktorius ar dainininkas yra homoseksualus, iškart asocijuos juos su kanibalais ir pedofilais. 

Ar tai - tikybos temos?

Na, o skaidrėse, kurios yra pateiktos nuotraukose, esanti informacija iš tiesų kelia vieną klausimą. Ar tarp tradicinės seksualinės orientacijos žmonių nėra kanibalų? Psichopatų? Taip, ir dar kaip yra. Todėl dabar teigti, kad vos ne visi gėjai yra kanibalai, arba beveik visi kanibalai buvo gėjai jau yra per daug.

Skaidrėse pateikiama, kad oralinio sekso metu sperma dažniausiai nuryjama. O kai moteris atlieka oralinį, argi ji to taip pat nepadaro? O analinio sekso tradicinėje šeimoje taip pat nebūna? Bet ar  heteroseksualios poros nenaudoja fistingo, sadomazochistinių veiksmų?

Ir apskritai, kaip galima leisti tikybos pamakose tokius dalykus ir mokyti apie seksą, kai žinai katalikų bažnyčios nuomonę prezervatyvų, abortų klausimais. Juk katalikų bažnyčia propaguoja neturėtų sekso iki vestuvių.

Sakote, kad gėjai ir lesbietės negali susilaukti palikuonių, bet kodėl tuomet dauguma porų taip pat nesusilaukia palikuonių?

Be to, kalbant apie sadomazochistinius veiksmus tarp heteroseksualių šeimų, tai jie ne tik sekso metu atliekami, bet ir prieš jį. Tik tada jau būtų kitoks pavadinimas - smurtas, po kurio moteris su sudaužytu veidu ir išmuštais dantimis gulasi į bendrą lovą karštai nakčiai.

O pedofilų yra ir heteroseksualiose šeimose, pas tuos pačius vyrus net yra slaptos mintys permiegoti su nepilnamete, o tai ar ne pedofilija?

Uždrausto vaisiaus saldumas

Daug kas sakys, kad man Danijoje praplovė smegenis, bet galiu pasakyti, kad esu tolerantiška dar nuo paauglystės laikų, nes mūsų gyvenimui neturėjo įtakos komunistinė ir religinė propaganda.

Dar baisiausia yra tai, kad tokie homofobai išvyksta į tuos sugedusius Vakarus (o ne ten, kur homofobiškasis Putinas valdo) ir paskui rašo užsienio portaluose homofobiškus komentarus,

Mielai norėčiau, kad tuos visus homofobus tie sugedę vakarai išsiųstų atgal į Lietuvą, nes kažkodėl tie patys emigrantai lietuviai puola prieš pabėgėlius iš musulmoniškų kraštų ir siūlo išsiųsti atgal, iš kur jie atvykę. Nors mano tautiečiai patys yra emigrantai, bet nesugeba priimti vertybių, kurios diegiamos vakarų visuomenėje.

Pasakykite, kas nuo to pasikeis, jei homoseksualus pulsime? Kas? Atlyginimas pakils, maisto kainos kris, gyventi Lietuvoje bus geriau? Ar dėl to homoseksualai kalti? O ar žinote tokį posakį, kad uždraustas vaisius visada bus skanesnis ir jį bus norima išbandyti? 

Todėl ir nesistebėkite, kad patys keliate tai į viešumą, o paskui stebitės, kad tie homoseksualai negali daugintis, bet jų vis daugėja. 

Juokinga skaityti komentarus, kuriuose rašoma, kad homoseksualizmas atsirado kapitalistiniais laikais. Deja deja, žiauriai klystate, tik save bandote tuo įtikinti, nes homoseksualumas buvo atvaizduotas net senovės Egipte, indėnų kultūroje. Tik judaizmas ir iš jo išplaukusios religijos homoseksualus prilygino didžiausiai nuodėmei, turbūt baisesnei už žmogžudystę.

Kalti ir homoseksualai

Kaltinu ir pačius gėjus, lesbietes, kad apie juos visus sudaryta tokia nuomonė. Tai jūsų palaidas gyvenimas, beveik kasdien keičiami partneriai, jokios monogamijos.

Gyvenkite, mylėkite vienas kitą, jokių daugiau atsitiktinių santykių ir kuo mažiau palaido gyvenimo arba apskritai jokio palaido gyvenimo, tik jūs dveise - du vaikinai ar dvi merginos.

Bet, nepykite, nors ir esu tolerantiška jums, bet esu ir už tradicinę šeimą - mama, tėtis ir vaikas. Todėl dėl vaikų, manyčiau, susilaikykite, neprašykite įsivaikinimo. Nes čia, Lietuvoje, tokie prašymai jums sukels dar daugiau rūpesčių ir dar daugiau tokių išsireiškimų, kaip ir tos mokytojos.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.