Merginos niekaip nerandantis vaikinas pareiškė, kodėl tokie kaip jis lieka vieniši

Man yra 23 metai ir aš esu nusivylęs merginomis. Tiesa, mano mintys gali skirtis nuo daugumos nuomonės. Neseniai pro mano akis nepraslydo viename "Feisbuko" puslapyje pateikta apklausa. 

 Į pasimatymus vaikštantis vaikinas papasakojo, kodėl tokie kaip ir jis liks vienišiais.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Į pasimatymus vaikštantis vaikinas papasakojo, kodėl tokie kaip ir jis liks vienišiais.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tomas

Aug 2, 2017, 7:37 PM, atnaujinta Aug 2, 2017, 7:54 PM

Joje buvo nurodyta merginoms paspausti reakcijas, kas joms labiausiai patinka. Daugiausiai paspaudusių buvo, jog moterys labiausiai vertina dėmesį. Tiek ir plačiai paplitęs teiginys, kad moterims svarbiausia suteikti dėmesio, pradžiuginti mažomis smulkmenomis, nustebinti. 

Teko girdėti, kad tokius geradarius, kuriems galima paskambinti anksti ryte ir paprašyti, kad jus pavežtų, vadinate tiesiog vienu žodžiu: „kvailelis“. 

„Kvailelis“ – tai tas, kuriam jūs patinkat ir jis jaučia jums simpatiją, padeda, dovanoja dovanas, nori bendrauti. 

Atrodo, lyg viskas ir gerai, tačiau jis jūsų netraukia. Ar ne geriau iš karto pasakyti ir nesuteikti tuščių vilčių, o ne retkarčiais pabendrauti ir vėliau jį įskaudinti. 

Aišku, jums daug maloniau, kai kalbėtis su vaikinu galit apie antrą galą, tada jus apima nevaldomas juokas, išmuša raudonis ir malonumas pasiekia epogėjų. 

Dėmesys, apie kurį tiek daug kalbama, yra nieko vertas, jei tu nesi iš drąsiausių, ne iš tų, kurie moka patraukti per dantį, yra tylesni ir ramesni. 

Aš nesu toks, kokie yra kiti, kitaip mąstau, kitaip suprantu pasaulį. Pavyzdžiui, man seksas nėra pirmoj vietoj, nesu vulgarus, nemėgstu nuolatinių vakarėlių, išgėrimų iki nebegalėjimo susikoncentruoti, nerūkau. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.