Džiaudama skalbinius netyčia pamatė, ką daro kaimynų vaikai – perspėja tėvus

Džiaudama rūbus balkone stebėjau vieną situaciją, kaip trys berniukai (9–12 metų amžiaus), nusipirko parduotuvėje cukrinės vatos indelyje ir ėjo pro mūsų laiptinę. 

Visiškai atsitiktinai išvydusi, kaip nepagarbiai elgiasi kaimynų vaikai, moteris nori kai ką pasakyti jų tėvams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Visiškai atsitiktinai išvydusi, kaip nepagarbiai elgiasi kaimynų vaikai, moteris nori kai ką pasakyti jų tėvams.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jelena

Sep 2, 2017, 12:57 PM, atnaujinta Sep 2, 2017, 1:05 PM

Sudraudė iš balkono

Iš pažiūros tvarkingi, švariai, gražiai aprengti, apkirpti madingai, žodžiu, matosi, kad iš normalių šeimų.

Pardavėja, matyt, vatą įdėjo į paprastą, permatomą maišelį. Išsitraukė vaikai tą indelį, maišelį paleido pavėjui, kas jau man nepatiko. Suvalgę vatą, jie metė indelį tiesiog ant žolės. 

Pasipiktinusi paprašiau, kad išmestų šiukšles. Vaikai į pastabą sureagavo, tačiau nuėję 5 metrus vėl metė tą indelį ant žemės... 

Gerbia valytoją

O rašau tam, kad visi tėveliai susimąstytų, ar tinkamai auklėjame savo vaikus? Ar normalu, kad šiukšlės metamos tiesiog ant žemės?

Tai negerianti moteris, turinti 2 sūnus, iš kurių vienas prasigėręs, o kitas kalėjime. Moteris yra be galo maloni ir tvarkinga, labai mandagi ir net kai ji tiesiog pareina iš parduotuvės nusipirkusi maisto prekių, nepraeina nei pro vieną šiukšlę jos nepakėlusi ir neišmetusi. 

Drausmina tėvus

Tad man kyla klausimas tėvams: „Ar jūs taip pat negerbiate kitų žmonių darbo ir pastangų, kad miestas būtų gražus ir tvarkingas?“ 

Susimąstykime apie tai, juk kovojame už gražesnę Lietuvą, už ekologiją. O finale kas? Tegul tuo rūpinasi kiti, kam tai įdomu? 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.