Išvydus konkursą vaikams negalėjo patikėti – tokios šeimos šansų neturi?

Daugiavaikė mama sulaukė žinutės iš „Mano dienynas“, kuri ją privertė labai susimąstyti.

Konkurse savo vaikams bilietus į dinozaurų parką norėjusi laimėti mama nusiminė, kad prizas negalioja daugiavaikėms šeimoms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Konkurse savo vaikams bilietus į dinozaurų parką norėjusi laimėti mama nusiminė, kad prizas negalioja daugiavaikėms šeimoms.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Airida

Oct 11, 2017, 5:13 PM

Žinutėje buvo raginama dalyvauti loterijoje: „Užsiregistruok, pirk mokamą paslaugą, sumokėk ir laimėk visai jūsų šeimai bilietus į dinozaurų parką“. 

„Wow, super, mano šeimoje 4 vaikai, tikrai negaliu taip lengva ranka visų mūsų 6 nusivežti į Radailius. O čia tokia galimybė! Bet, pala pala – mano šeima per didelė, kad dalyvaut konkurse. Prizas tik 4 asmenims.

Pasirodo, mes net ne šeima? Ar kaip? Negalime net laimėti? Nenusipelnome? Per didelis nuostolis bus dinozaurų parkui, jei 6 asmenų šeima laimės konkursą? O ką daryti 6 vaikus auginančiai šeimai? O jei dar visi 6 lanko mokyklą ir naudojasi „Mano dienynu“? Jie ką, brokuoti? Gal 6 kartus leisit konkurse sudalyvauti? Padidinsit laimėjimo šansus?

Kas yra šeima? Seimas 5 metus svarsto diskutuoja, net konstitucinį teismą pajungti nori, o verslininkai jau seniai nusprendė: 2+2. Visi kiti vaikai, kas viršija limitą, matyt, yra gero gyvenimo pasekmė.

Gal laikas pasidomėti, ką verslininkai laiko šeima? Kodėl tokia diskriminacija vidury baltos dienos?

Ką galvoja „Mano dienynas“ ir dinozaurų parko administracija, rengdama tokius diskriminacinius konkursus?“, – svarstė skaitytoja.

***

„Mano dienyno“ administracija, išvydusi mamos skundą socialiniame tinkle, netrukus išplatino viešą laišką, kuriame apgailestauja dėl situacijos, kurią sukėlė paskelbtas konkursas

„Šeimą tikrai gali sudaryti daugiau asmenų ir tokius atvejus, kaip šis, esame numatę. Viešai skelbiama statistika rodo, kad vidutinė šeimos narių sudėtis Lietuvoje yra nuo 2 iki 4 asmenų. Mūsų sistemos bendruomenėje matoma statistika sutampa su šia statistine informacija. Šiais argumentais vadovavomės rengdami konkursą. 

Be abejo, su konkurso rėmėjais esame numatę atvejus, kai laimėtojų šeima gali būti sudaryta iš daugiau nei 4 asmenų. Konkurso sąlygose tai nepaminėta, bet prizų steigėjas, šiuo atveju, dinozaurų parkas, būtinai suteiktų pakvietimą visai šeimai.

Ačiū, kad išreiškiate savo nuomonę. Manome, kad po šio atvejo ir kitoms šeimoms bus aišku, kokia politika vadovaujamės“, – rašoma „Mano dienyno“ administracijos komentare.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.