Po berniuko žūties Tauragėje atkreipė dėmesį į opią problemą

Neseniai visi išgirdome baisią žinią, kad Tauragėje prastai apšviestoje perėjoje sunkvežimio mirtinai partrenktas berniukas... 

 Autorė sako, kad Tauragės tragedija, kai sunkvežimis neapšviestoje perėjoje mirtinai partrenkė berniuką, gali pasikartoti ir kituose miestuose ar rajonuose. <br> Lrytas.tv stopkadras
 Autorė sako, kad Tauragės tragedija, kai sunkvežimis neapšviestoje perėjoje mirtinai partrenkė berniuką, gali pasikartoti ir kituose miestuose ar rajonuose. <br> Lrytas.tv stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Nov 11, 2017, 11:32 AM, atnaujinta Nov 11, 2017, 12:17 PM

Paprastai įvažiuojant naktį į kokį miestelį, pagrindinis dalykas, kuris mums krenta į akis, tai apšvietimo stulpai prie gatvės. 

O pas mus? Ar laukai, ar gyvenvietė. Ta pati tamsuma. Nors tame kelyje yra Riešės gimnazija,  bažnyčia. Sunkusis transportas važiuoja. 

Taigi, visai šalia Vilniaus, Riešė - kaip gūdus Rusijos kaimas, be asfaltuotų gyvenvietės keliukų, be apšvietimo pagrindiniame kelyje, jau nekalbu apie kitus keliukus. Kas turtingesnis, už savo lėšas susitvarkė neapsikentę. Naujakuriams sutemus apskritai mįslė, kaip pataikyt pasukt į savo gatvę, nes nieko nesimato, tamsuma. 

Ar taip turėtų būti? Juk gimnazijoje šitiek vaikų mokosi. Eidami į mokyklą kerta šalia esančias gatveles, kur zuja mašinos. Maža to, tėvai net atvežę vaiką iki mokyklos, neturi kur saugiai jo išlaipinti. Dažnas stoja ant kelio šalia perėjos ir laukia pats praleisdamas savo vaiką. Baisu. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.