Neįtarė, kam užleidžia savo namus – ką išdarinėjo nuomininkė, pamatė internete

„Facebook“ gausu skelbimų, kuriais dalijasi žmonės, nuomojantys butus arba ieškantys jų nuomai. Tačiau pamatęs vieną skelbimą grupėje „Butų nuomą Vilniuje be tarpininkų“ likau be žado. Tiksliau – pamatęs komentarus.

 Internautai susekė, kad nuomos mokėti vengusios merginos numeris sutampa su seksualines paslaugas teikiančio skelbimo numeriu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Internautai susekė, kad nuomos mokėti vengusios merginos numeris sutampa su seksualines paslaugas teikiančio skelbimo numeriu.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Internautas

Jan 3, 2018, 7:03 PM

Paslaptinga nuomininkė

Vienas vaikinas pasidalijo įrašu, kuriame teigė, kad jį apgavo butą išsinuomojusi mergina.

Jis pasakojo, kad mergina nesilaikė duoto žodžio, pasirašytos sutarties, nuolat žadėjo sumokėti už butą, bet rado 100 ir vieną priežastį, kodėl to negali padaryti.

Jis taip pat rašė, kad atvažiavęs iškraustyti jos pamatė nusiaubtą butą, po ko policijoje parašė pareiškimą. Prie skelbimo jis nurodė kelis skirtingus telefono numerius, kuriais skambindavo mergina.

Išsiaiškino veiklą

Tačiau daugiausiai nuostabos sukėlė tai, kaip greitai komentatoriai išsiaiškino, kokios karjeros mergina siekia.

Visai netrukus po to, kai vaikinas pasidalino įrašu, po juo pasirodė komentarai, kad mergina yra, na tarkime, laisvo elgesio arba, kitaip tariant, palydovė. O išsiaiškino jie tai iš telefono numerio, kurį nurodė mergina.

Tačiau kai pamačiau komentarus, man akį patraukė, kad mergina kažkada vaidenosi žiniasklaidoje, kur pareigūnų apgauta ir užklupta žurnalistų ji kikeno, kad nieko blogo nedaro, nors jau gavo ne vieną baudą.

„Neturiu laiko“, – paklausta, kodėl nemoka baudų, sakė ji tada. Dar turėjo įžūlumo pridurti, kad butus ji keičia dažnai, nes „kartą prigauna ir keiti“.

Beje, mergina sakė, kad prostitute dirba daugiau nei dvejus metus, o tuo metu buvo 2014-ieji, tai reiškia, kad jei mergina ir toliau užsiima savo kūno prekyba, ji jau apie šešerius metus yra prostitutė.

Apie tokias nenutuokia

Kiek butų ji taip pakeitė per keletą metų? Kiek žmonių Vilniuje išnuomojo jai būstą nežinodami, kas vyksta jų namuose? Ir iš to, kaip reportaže kalbėjo mergina, akivaizdu, kad jai visiškai nusispjauti, kad tokia nelegalia veikla užsiima svetimų žmonių bute. Ko gero, įrašu pasidalijusio vaikino butas nėra vienintelis, kuri jį nuniokojo.

Kuo užsiima ši prinsecė, yra jos reikalas. Teisti jos negaliu, jos gyvenimo istorijos nežinau.

Tačiau jei sužinočiau, kad mano išnuomotame bute kažkas užsiėmė prostitucija, o dar galiausiai jį ir suniokojo, kaip reikalas įtūžčiau.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.