Ballų šou krepšinio aistruolio nedžiugina: „Man gaila komandos žaidėjų“

Praeitų metų gruodžio mėnesį mūsų mažą šalelę sudrebino žinia, kad į Prienų-Birštono „Vytautą“ atvyksta garsios Ballų giminės atstovai. Ir aš susimąsčiau, kas per velnias yra tie Ballai? 

Autoriui pagailo komandos žaidėjų, kuriems nori nenori tenka dalyvauti brolių Ballų realybės šou.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Autoriui pagailo komandos žaidėjų, kuriems nori nenori tenka dalyvauti brolių Ballų realybės šou.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2018, 7:16 AM

Pasirodo, vienas iš jų žaidžia NBA. Bet jis, panašiai kaip mūsų pusė dirbančio Seimo. Kai kurių seimūnų net nepažįsti ir nematai TV ekranuose. Taip ir su šiais krepšininkais. Pasirodo, kad jie turi net savo realybės šou, kuriame pirmu smuiku griežia jų tėtušis LaVaras Ballas. 

Atvažiavo dėl šou

Na, tarkim, kad tai kažkokio lygio sensacija, kadangi jie pasirinko mūsų mažą šalį savo karjeros pradžiai, apie mus sužinojo daugybė žmonių, kuriems Lietuva gal tik asocijuojasi su Arvydu Saboniu, Jonu Valančiūnu, Žydrūnu Ilgausku ar pigiomis moterimis, to nenuneigsi, ir štai atsirado tokie žmonės. 

Bet čia viskas, ką galima pasakyti iš gerosios pusės. Kita šio „sandorio“ pusė manęs taip stipriai nedžiugina. Ir pasakysiu kodėl. Turiu nuogąstavimų, kad visi krepšininkų ir jų tėvo arogantiški išsišokimai gali būti pragaištingi Lietuvos sporto prestižui. 

Jau nuo pirmųjų minučių oro uoste buvo aišku, kad šitie jaunuoliai čia atvažiavo ne krepšinio žaisti, bet daryti šou. Bet jį daryti ne savo, o visos komandos ir lygos sąskaita.

Mano vienas geras kolega teisingai pastebėjo, kad giminės patriarchas, tėtušis LaVaras Ballas savo „bazaru“ kala pinigus, o lietuviai tik išsižioję žiūri. Ir ne tik, kad žiūri, bet ir mėgina visokiausiais būdais sulįsti jiems į tam tikrą vietą. Vien ką reiškia pasitraukimas iš Baltijos taurės varžybų ir noras surengti atskirą turnyrą, kad jie galėtų kažkur pasirodyti. 

Nepateisina daromų išimčių

Lygos vietoje pakibinčiau komandą per kišenę už tokius bajerius. Antra, kas nedžiugina, tai daromos išlygos.  Kaip antai vardinis kvietimas šešiolikmečiui į LKL visų žvaigždžių dienos tritaškių metimo konkursą. Už ką? Vien todėl, kad jis Ballų giminės atstovas. Aš esu Baužių giminės atstovas, gal ir man duokit? 

Mano manymu, tokius kvietimus gauti yra vertesnių. 

Žinokite, man atvirai gaila komandos žaidėjų, nes jie priversti dirbti ne savo tiesioginį darbą, bet filmuotis tame šou ir tapti cirko dalimi. Man būtų įdomu pamatyti, kaip jie atrodytų rimtose varžybose. Manau, būtų riesta. Man iš dalies gaila ir tų jaunų žaidėjų. Galbūt broliai dar spės atsiskleisti ir jų karjera nepriklausys tik nuo tėtušio pinigų. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.