Žiūrovę papiktino, kaip pramoginėje laidoje pagerbtas maestro Virgilijus Noreika

Nuskambėjus žiniai apie maestro Virgilijaus Noreikos mirtį visi televizijos kanalai suskubo rodyti archyvinius kadrus, bet viena komercinė televizija kaip reikiant perspaudė. 

 Žiūrovę papiktino, kaip pramoginėje laidoje pagerbtas maestro Virgilijus Noreika.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Žiūrovę papiktino, kaip pramoginėje laidoje pagerbtas maestro Virgilijus Noreika.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2018, 6:55 AM

Sekmadienio vakarą (kovo 4-tosios – lrytas.lt past.) rodytoje laidoje „Mes vieno kraujo“ pasirodė atlikėjas Andrius Bartkus, kuriam buvo priklijuota barzda, plaukai ir jis scenoje dainavo garsiąją V. Noreikos dainą „Švelnumas“.

Įsivaizduokite, praėjus vos parai po maestro mirties televizijos ekrane staiposi aktorius, perrengtas ir nugrimuotas kaip velionis... 

Trūksta žodžių šitam absurdui nusakyti. Vaizdas buvo makabriškas. Manau, taip buvo parodyta didelė nepagarba. Spėju, kad laidos kūrėjai patys nujautė, kad elgiasi ne visai tinkamai ir ekrane buvo uždėta juoda juostelė su užrašu „In memoriam maestro“.

***

„TV Play“ prodiuseris Laurynas Šeškus komentavo, kad laida „Mes – vieno kraujo“ buvo nufilmuota ir parengta eteriui dar iki šios liūdnos žinios. 

„Neturėjome galimybių pakeisti laidos, nes šiame konkurse viskas vyksta pagal griežtą formatą. Demonstruodami pagarbą iškiliam menininkui, eteryje paskelbėme jo atminimui skirtą ženklą „In memoriam Maestro“. 

Laidos dalyvio, žinomo tenoro Andriaus Bartkaus pasirodymas buvo profesionalus ir pagarbus Maestro atžvilgiu, kaip ir komisijos vertinimai. Nuoširdžiai atsiprašome tų, kurių jausmus šis konkurso pasirodymas galėjo įžeisti“, – komentavo prodiuseris Laurynas Šeškus.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.