Nepamiršo ir po daugelio metų – priekabiavusį dėstytoją atbaidė viena frazė

Pastaruoju metu žiniasklaidoje mirga seksualinio priekabiavimo istorijos. Kai kurios jų man kelia pasipiktinimą. Man mama sakydavo, jei eini pas vyrą į namus, tai žinok, ko eini. Jei tave kviečiasi, nežinai, kuo gali baigtis?

Moteris prisimena, kaip prie jos studijų laikais taip pat lindo dėstytojas, tačiau ji nederamam elgesiui greitai užkirto kelią.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Moteris prisimena, kaip prie jos studijų laikais taip pat lindo dėstytojas, tačiau ji nederamam elgesiui greitai užkirto kelią.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nijolė

Mar 8, 2018, 6:49 AM

Esu pensininkė, tačiau puikiai prisimenu vieną savo farmakologijos dėstytoją. Visas mūsų kursas matė, jog jis buvo mane įsižiūrėjęs.

Laboratorijoje palikdavo paskutinę ir liepdavo sutvarkyti. Kai gindavo darbus, irgi palikdavo paskutinę, meiliai kalbėdavo su manimi.

Man jau buvo nusibodę ir vieną kartą neištvėriau, išrėžiau jam: „Nesikabinkite. Matote, kokie mano nagai? Sudraskysiu ir veidą, ir kaklą“.

Jis nustebo, paklausė, ar tikrai taip pasielgčiau, ar nebijau, jog teks atsisveikinti su mokslais. Patikinau, jog tikrai jį apdraskyčiau. Jis nieko man nebesakė, pasirašė studijų knygelėje ir daugiau nebelindo.

Neginu pastaruoju metu priekabiavimu kaltinamų žinomų vyrų, tačiau ir pačios merginos turėtų pagalvoti, – jei turi savigarbos, galvok ir neik. Dėl tokių situacijų aš kaltinu ir tų merginų motinas, kurios deramai neišauklėjo dukrų.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.