Po incidento bušido žiūrovas politikams turi pasiūlymą

Savaitgalį su draugais žiūrėjom bušido varžybas. Kur buvęs kur nebuvęs šlovės spinduliuose pasimėgauti atėjo vienas politikas. Atėjo pasireklamuoti, bet buvo nušvilptas. Suprasčiau, jei jis būtų koks nors bušido veteranas ar bent jau turnyro rėmėjas. O dabar tiesiog žmogus, kuriam trūko dėmesio. Kokia nauda jam iš to apsilankymo – ko gero ir pats nežino.

Skaitytojas mano, kad politikus reikėtų kviesti ne į bušido, bet į vaikiškus renginius, kuriuose jų apsilankymas gal atneštų daugiau naudos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Skaitytojas mano, kad politikus reikėtų kviesti ne į bušido, bet į vaikiškus renginius, kuriuose jų apsilankymas gal atneštų daugiau naudos.<br>Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas

Mar 19, 2018, 1:04 PM

Po „bušido šeštadienio“ mūsų šeimos laukė „krepšinio sekmadienis“. Sostinės krepšinio mokykla suorganizavo darželinukų čempionatą. Mūsų jaunėlis darželyje lanko krepšinio treniruotes ir buvo pakviestas dalyvauti varžybose. 

Šešiamečiai varžosi išsižioję, užsidegę. Didžiausias herojus ir pavyzdys jiems – jų treneris, o ne koks nors metams į Lietuvą užsidirbti pinigų atvykęs krepšininkas iš Graikijos. Į komandas taip pat įtrauktos ir mergaitės, taip siekiama paskatinti jų sportavimą. Gera nuotaika, prizai, emocijų žiūrovams daugiau nei per LKL varžybas.

Tada su žmona aptarėme, kad čia reikėtų atvesti politikus. Susodinti kur nors į pirmą eilę ir priversti žiūrėti tokius renginius, o ne bušido.

Gal tada jie suprastų, kad būtent tokios šventės padės išauginti ateities čempionus. Geriau kiekvienai sporto mokyklai pastatyti po salę ir paremti, kad tokie turnyrai vyktų kas mėnesį, nei milijonus dalinti privatiems sporto klubams, samdančius legionierius iš visų pasaulio žemynų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas