Po straipsnio apie Astą Valentaitę prašo atsitokėti: „Nusileiskite iš padangių“

Prieš keletą dienų man teko skaityti vienos moters straipsnį apie beširdžius žmones, kurie nepalieka ramybėje Astos Valentaitės. Autorė piktinosi, kokie negeri ir tulžingi yra mūsų komentatoriai. Tekste autorė taip pat mūsų vyrus išvadino prasigėrusiais kaimiečiais su lizinginėmis mašinomis. Buvo teigiama, kad Valentaitę žmonės apkalbinėja neva tik dėl to, kad moterys jai pavydi, o vyrai pyksta, nes tokios moterys - ne jų nosiai. 

Autoriui pikta, kad mūsų moterys, tiek paprastos, tiek žinomos, kaip Asta Valentaitė, įsimyli ne lietuvius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Autoriui pikta, kad mūsų moterys, tiek paprastos, tiek žinomos, kaip Asta Valentaitė, įsimyli ne lietuvius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Autoriui pikta, kad mūsų moterys, tiek paprastos, tiek žinomos, kaip Asta Valentaitė, įsimyli ne lietuvius.<br>T.Bauro nuotr.
Autoriui pikta, kad mūsų moterys, tiek paprastos, tiek žinomos, kaip Asta Valentaitė, įsimyli ne lietuvius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2018, 8:41 PM, atnaujinta Mar 28, 2018, 9:35 PM

Lietuvius niekina

Man norėtųsi pakalbėti apie seną ir visagriaunančią moterų neapykantą paprastiems Lietuvos vyrams. Paprastiems ta prasme, kad jie nėra verslininkai, firmų direktoriai ar milijonus vartantys vyrai. 

Tarp mūsų šalies moterų vis dar gaji mada susidėti kad ir su pačiu šėtonu, bet svarbiausia, kad jis nebūtų lietuvis. Lietuvoje yra begalė vienišų nuostabių vyrų. Vienišų ne todėl, kad jie yra psichiškai nestabilūs, buvę narkomanai ar alkoholikai, bet todėl, kad jų piniginės ne tokios pilnos, kaip norėtųsi. 

Lietuvoje yra begalė vyrų, kurie iš apgriuvusios bakūžės gali padaryti rūmus. Vyrų, kurie gali nešioti moterį ant rankų kad ir visą dieną. Moterys, jūs mus visada matote kaip kažkokius viską griaunančius, alaus bambalio iš rankų nepaleidžiančius, prasmirdusius mužikus. Tiesa, juk Anglijoje ir žolė žalesnė ir upė mėlynesnė. Žinoma, ir vyrai ten iš kosmoso. 

Nusileisti iš padangių

Deja, nemato lietuvaitės paprastų vyrų. Visada nori, kad šalia būtų sėkmingi, protingi ir turtingi užsieniečiai. 

Kodėl moterys nekuria gyvenimo su žmogumi nuo nulio? Patikėkite, vyrams be galo malonu, kada šalia jo yra moteris, kuri gyvenime su juo viską kūrė kartu. Ir, žinoma, mes norime, kad su savo moterimi būtų įmanoma protingai ir maloniai pakalbėti. Todėl, moterys, nusileiskime iš padangių ir pamatykime, kad šalia mūsų vaikšto ir nuostabūs vieniši lietuviai vyrai.

Ir meilė, tai ne vien tik pinigai, bet ir jausmas. Tai ne tik grožis, prabanga ir žurnalų viršeliai, bet ir slaugymas ligos patale ar išgyvenimas kartu, kai apninka sunkumai. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?