Lietuvių turistams prireikė mediko, bet gidės poelgis pribloškė visus autobuse

Artėjant atostogų sezonui žmonės pradeda planuoti keliones, dairosi patrauklių pasiūlymų, skrydžių bilietų ir aptarinėja patraukliausias kryptis. Viena liūdnai pasibaigusia atostogų kelione pasidalinusi „Bendraukime“ skaitytoja perspėja visus nesirinkti kelionių iš agentūrų.

Moteris pasakojo, kaip gidė Kanarų salose sunegalavus vaikui išlaipino jį su mama iš autobuso, užuot iškvietusi greitąją pagalbą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Moteris pasakojo, kaip gidė Kanarų salose sunegalavus vaikui išlaipino jį su mama iš autobuso, užuot iškvietusi greitąją pagalbą.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2018, 6:06 PM

Pasak moters, joms dirbantys gidai visai nesuinteresuoti padėti turistams. Esą užsienyje jie tik poilsiauja atvykusių turistų sąkaita.

„Ne naujena, kad Lietuvos kelionių agentūrų darbuotojai poilsiauja turistų sąskaita. Kiek kartų mūsų šeima buvo susidūrusi, tiek kartų buvome apgaudinėjimi. Dabar užsisakome keliones per Lenkiją arba patys atskirai perkame bilietus ir viešbutį užsisakome. Svečiuose kraštuose gyvenantys draugai visada duoda patarimų, kur važiuoti.

Neseniai su šeima atostogavome Kanarų salose. Už kelionę mokėjome didelius pinigus, tačiau su gidais turėjome dar didesnių problemų. Susidarė toks įspūdis, kad jie tautiečiams svečioje šalyje visai nenori padėti.

Kai atostogaujant Kanarų salose su autobusu važiavome į ekskursiją, vaikui pasidarė bloga. Paprašiau gidės iškviesti greitąją pagalbą, bet sulaukiau tik patarimo išeiti iš autobuso ir spręsti savo problemas pačiai... 150 eurų kainavo grįžimas į viešbutį su taksi. Visi autobuse sėdėję žmonės liko be amo.

Grįžusi rašiau agentūrai skundą dėl tokio gidės elgesio, bet jis tikriausiai taip ir guli kažkur archyve“, – piktinosi skaitytoja.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.