Vaiko atėjusiai pasiklausyti mamai – organizatorių staigmena

Ar pilnatis kalta, ar karščiai, nežinau, bet Telšiuose vyksta „bardakas“. Čia jau apmokestina netgi tokius renginius kaip Vaikų dainų ir šokių šventė. 

Mama piktinosi, kad vaikų dienai skirtame renginyje suaugusiesiems teko mokėti už bilietus.<br> Skaitytojos nuotr.
Mama piktinosi, kad vaikų dienai skirtame renginyje suaugusiesiems teko mokėti už bilietus.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Jun 4, 2018, 5:06 PM

Nerandu pateisinimo tokiam poelgiui: jei mano vaikas dalyvauja šventėje, šoka ar dainuoja, aš, kaip mama, norėdama matyti pasirodymą, turiu susimokėti už įėjimą 2 Euro. Pasiteisinimas – kad už tai Jūsų vaikas gaus ledą – man netinka. 

Telšių savivaldybei su visais skyriais, organizatoriais ir gerbiamais/esamais politikoje nariais turėtų būti gėda ir prieš tėvus, ir prieš kolektyvų vadovus.

Patalpinus šį tekstą feisbuko paskyroje pasipylė žmonių komentarai, iš kurių matyti, kad žmonės pasipiktinę, tėveliai nusivylę tokia vaikų švente, už kurią dar patiems ir susimokėti reikėjo.

***

Telšių savivaldybės pateiktame komentare rašoma, kad šventę organizavo Telšių kultūros centras.
 
„Sprendimas birželio 1 dieną organizuoti Vaikų dainų ir šokių šventę „Jei būsi tu, būsiu aš“, priimtas ne siekiant pelno, o dėl kilnių motyvų – kad vaikai, neturintys galimybės išvykti į respublikinę Dainų šventę, pajustų bent dalelę šventės dvasios, galėtų pademonstruoti savo gabumus.
 
Telšių rajono savivaldybės tarybos sprendimu yra patvirtinti Telšių rajono savivaldybės Kultūros centro teikiamų paslaugų įkainiai. Telšių kultūros centro direktoriaus Lino Ulkštino teigimu, už šį, minimą renginį suaugusiems turėjo būti skiriamas 3 eurų mokestis, vaikams – 1 euro.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.