Į Turkiją skridęs tautietis brolienei iškėlė sceną – pakraupo visi keleiviai

Neseniai su šeima skridome atostogų į Turkiją. Taip jau nutiko, kad vėlavome į skrydį, todėl mums su žmona susėsti atskirai. 

 Emigranto elgesys su šeimos moterimis papiktino tuo pačiu lėktuvu skridusį autorių.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Emigranto elgesys su šeimos moterimis papiktino tuo pačiu lėktuvu skridusį autorių.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justas

Jun 16, 2018, 12:12 PM

Priešais mane sėdėjusiai šeimai pasisekė labiau - visi jie gavo vietas vienoje eilėje. Tačiau skrydžiui įpusėjus supratau, kad nė velnio tai šeimai nepasisekė, bent jau tos šeimos moterims...

Priešais mane sėdėjo du vyrai (kaip supratau iš kalbų, jie buvo broliai) ir moteris, vieno jų žmona. Toje pačioje eilėje už praėjimo sėdėjo tų brolių mama su tėvu. Kiek supratau iš kalbų, broliai mamos gimtadienio proga išsivežė tėvus į Turkiją.

Skaičiau žurnalą, kai mano mintis nutraukė vieno iš vyrų pakeltas balso tonas. Vienas brolis, vidutinio amžiaus vyras, jau buvo stiuardesių pavaišintas gėrimais. Dėl to jau buvo įgavęs daugiau pasitikėjimo savimi ir perėjęs į aktyvaus kalbėjimo su savimi stadiją. 

Tas jau gerai įšilęs brolis garsiai rėkavo, koks šaunuolis yra, kiek daug panelių Anglijoje turėjo, bet visas paliko, nes jam per prastos buvo. 

Nesu pratęs klausytis svetimų pokalbių, bet brolis pasakojo visa tai taip garsiai, lyg ne savo šeimai ir ne sau, o visam lėktuvui. Rėkė taip, kad visi girdėtų apie jo šaunumą ir pavydėtų jo libido. 

Įsivaizduokit, jis su penkiom vienu metu draugavo, dabar su dviem, bet vis tiek kadrina kitas. Jis yra ir darbe nepralenkiamas, niekas ten tokio šaunaus nepastumdys. O jei pabandys, kaip mat snukį išdaužys. Kompanija jam didžiulius pinigus moka, kuriuos jis visus išleidžia savo malonumui.  

Kuo daugiau jis kalbėjo, tuo labiau audrinosi. Nuo jo rėkavimų pabudo ne tik aplink miegoję vaikai, bet ir brolio žmona. Geriau vargšė būtų ir toliau miegojusi. Galiausiai įkaušęs jos svainis pradėjo įžeidinėti ir žeminti ne tik visą moterišką giminę, bet ir šalia sėdėjusią brolienę. 

Kalbėjo visokius vėjus, kaip jai miegant iš burnos seilės teka, kaip baisiai ji atrodo ir panašiai.

Nežinau, kodėl tylėjo to vyro žeminama moteris, galbūt bijojo, bet kodėl nieko nesakė jos sutuoktinis ir tėvai? Nes iškoneveikęs ir išsityčiojęs iš brolio žmonos erelis pradėjo užgaulioti ir savo motiną. 

Buvau jau kumščius sugniaužęs ir norėjau pats sudrausminti šaunųjį emigrantą, bet turbūt pačiam pasidarė gėda, nes visi lėktuve sėdėję žmonės į jį buvo atsisukęs pasižiūrėti su panieka.

Tada lėktuve supratau vieną dalyką. Gali kaimietį išvežti iš kaimo į patį Londono centrą, į prabangiausią Turkijos kurortą, aprengti pačiais brangiausiai drabužiais, bet kaimo mentaliteto iš jo vis tiek neišveši. 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.