Didžiulė sesers iškirptė kaitina kraują ne tik vyrui

Turiu problemą su savo vyru ir sese. Jie abu – mano artimiausi žmonės, kurių paprastai klausiu patarimo. O dabar ko paklausti?

Išsipusčiusios sesers viešnagė šeimoje kelia aistras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Išsipusčiusios sesers viešnagė šeimoje kelia aistras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Išsipusčiusios sesers viešnagė kelia aistras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Išsipusčiusios sesers viešnagė kelia aistras.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sesuo

Jun 26, 2018, 7:59 PM

Sesers pagyros

Sesė jaunesnė už mane ir mes labai artimos. Giminė nėra didelė, todėl viską veikiame kartu. Susitinkam savaitgaliais, švenčiam šventes, vakarieniaujam kartu. Taip įprasta. Draugės yra draugės, o sesė bus visada.

Vyrui priekaištų irgi neturėčiau. Sutariam gerai, ištikimas, dėmesingas. Tik nelabai kalbus, todėl sunku būtų su juo pasidalinti savo šitomis abejonėmis.

O abejonės kyla iš to, kaip jie bendrauja tarpusavyje. Pavyzdys. Sesė pas mus vakarieniauja, grįžta vyras ir ji pirma klausia, kaip darbe, tikriausiai labai pavargai, prisėsk, gal arbatos. Tarsi čia būtų jos namai, ne mano. 

Antras pavyzdys. Ji man pasakoja, kokį naują receptą sužinojo ir pradeda save... Pardavinėti žodžiais. Vyrui girdint deda garsų monologą, kad nesupranta namie užsiknisusių mamyčių: pati nors vaikų neturi, bet va spėja ir atrodyti gražiai, ir pasportuoti, ir kasdien gaminti po du-tris kartus. Pasakoja restoraninį meniu, ką mėgsta ruošti.

Kaitina vyrui kraują

Kai vyras stovi prie spintelės, jai būtinai reik kažką iš tos spintelės pasiimti. Prisiglaudžia, spraudžiasi, ranką paglosto. Turbūt čia smulkmena, bet labai pradėjau atkreipti dėmesį. Nes ir jis ėmė atreaguoti.

Gaudo akių kontaktą su ja, pajuokaudamas paflirtuoja. Nekreipčiau dėmesio, žinau, kad nori vyrai pasirodyti. Bet manau, kad jos maivymasis kaitina vyrui kraują...  

Kartais jis susirašinėja su mano sese, ir aš nežinau apie ką. Nepuoliau tiek žemai, jog skaityčiau. Bet pasako pats: „O, Gita (tarkim, nes vardą pakeičiau) parašė, klausia, kuriuos dažus sienom pirkt jai.“ Ar kitą smulkmeną. Ir susirašinėja paskui kurį laiką, juokiasi būna. Ne kvaila, suprantu, kad smagiai bendrauja jie.

Džiaugiausi, kaip gerai sutaria mano šeima. Ir gal man paranoja. Bet nebegaliu, paskutiniu metu ėmė badyti akis jų bendravimas. Kas skaudžiausia, kad sesė man artimesnė už bet kurią draugę, o ir vyrą tikrai myliu. Labai nenoriu jų įtarinėti, bet nebežinau, ką galvot. Ačiū už nuomones.

P. S. Ir ar normalu ateit į svečius su didžiausiom iškirptėm ir vakariniu makiažu? Seniau ji taip nesielgdavo. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.