Sutiko turtuolio ieškančią moterį: „Sužinojusi, kiek uždirbu, veidas persimainė“

Kažkada aš irgi buvau jaunas ir nevedęs. Mėginau kurti santykius. Bet, nuoširdžiai pasakius, nieko gero nesigaudavo tik dėl to, kad buvau nepasiturintis. 

Vaikinas pasidalino savo karčia patirtimi apie santykius su mergina, kurią domino tik finansinė padėtis. <br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vaikinas pasidalino savo karčia patirtimi apie santykius su mergina, kurią domino tik finansinė padėtis. <br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 6:58 AM

Paklausė tiesiai šviesiai

Viena istorija su patinkančia mergina mane išvis pribloškė. Tada dar buvau jaunas, visai neseniai mokyklą baigęs, dirbantis vaikinas. Dirbau statybose. Alga buvo nelabai didelė, bet užteko. 

Ir štai tada susipažinau su viena mergina. Bendravimas truko netrumpą laiką. Viskas atrodė neblogai, kol kalba nepakrypo apie pinigus ir tai, ką aš jai galiu duoti. Bet jūs man pasakykite, ką gali duoti 18 metų vaikinas, kuris neseniai baigė mokyklą? Mano tėvai neturtingi. Aš buvau paprastas vaikinas, kuris negalėjo pasigirti kažkokiais prabangumais.  

Kai bendraudavom, stengiausi pinigų temos neliesti, vengiau pokalbių apie uždarbį. Tačiau vieną dieną ji tiesiai šviesiai, be jokių užuolankų manęs paklausė, kokia mano alga.

Neturėjau prasmės nuo jos slėpti savo atlyginimo, pasakiau jai savo tuometinį uždarbį tiesiai šviesiai.

Kai sužinojo, kiek uždirbu, maloni merginos veidas iškart persimainė, ji per akimirką pasidarė arogantiška ir nemaloni. Prasidėjo užgauliojimai. Iš šaunaus ir protingo vaikino, kuriuo ji taip domėjosi, aš tapau ubagu, bomžu ir velnias žino kuo. Ir viskas dėl to, kad aš negalėjau jai pasiūlyti tokios prabangos, kokios ji norėjo. 

Ji palinkėjo sėkmės ieškoti, kas su manimi norės žaisti šeimą, o jai reikia prabangos.

Į mano komentarus, kad mes viską galime sukurti kartu, ji atsakė, kad aš galiu kurti santykius su kuo noriu, o jai reikia pinigų, 4 kambarių buto ir prabangios mašinos. 

Bandžiau paaiškinti, kad esu tik jaunas, ateityje uždirbsiu daugiau. Tačiau jai reikėjo pinigų ir finansinės gerovės dabar ir šią minutę. Viskas tuom ir baigėsi.

Kiek žinau, ji dabar turi susiradusi 20 metų vyresnį verslininką ir gyvena gerai. Džiaugiuosi už ją. 

Pinigai valdo viską

Tačiau nesuprantu vieno, kodėl mes nebemokame kurti santykių. Viską norime gauti iš karto. Be jokių pastangų. Kaip sakoma, kam statytis namą pačiam, jeigu galima palaukti, kol kitas pastatys. 

Moterys labai dažnai skundžiasi, kad tikrų vyrų jau nebeliko. Jie tarsi išnyko kaip dinozaurai. Tikrai? Bet jūs man pasakykite, mielos moterys, kodėl jūs nenorite sukurti santykių ir gyvenimo nuo nulio? 

Kas yra santykiai nuo nulio? Tai santykiai, kada tu pradedi draugauti su žmogumi, kuris neturi nieko, bet po keleto metų sukuria gražų gyvenimą. Moterys ieško turtingo, sėkmingo ir žurnalo viršelio verto vyro. O štai studentas, kuris važinėja su apgriuvusia mašina ir gyvena komunaliniame bute, joms jau nebetinka. 

Nebenorima kurti viską nuo pradžių. Dažnai nenorima pamatyti, kad šalia tavęs žmogus, kuris gali tau sukurti gražų gyvenimą. Aplink save matome gražius, sėkmingus, turtingus ir visuomenės normų nepaisančius žmones. O štai to paprasto, kartais tyliai būnančio žmogaus mes jau nebematome. Tai liečia ne tik vyrus. 

Asmeniškai teko ne kartą pajausti, kad jei tu nuo pat paauglystės neturi gyvenimo sėkmės, būni nustumiamas į gyvenimo paraštes. Jei neturi tėvų, kurie tau nupirktų mašiną, butą ar mokslus, esi niekam nereikalingas. 

Bet tokiu atveju norėtųsi paklausti, kodėl mes nenorime kurti santykių su paprastu žmogumi? Priežastis turbūt viena - pinigai valdo viską. O gaila. Labai labai gaila.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.