Apie prizo laimėjimą išgirdusi mergina čia pat buvo ir „nusodinta“

Karšta vasaros diena, važiuoju iš Vilniaus į Kauną, kadangi automobilis sugedo, tą darau traukiniu. Lauke tikras „pragaras“, bateliai limpa prie asfalto, ačiū dievui bent traukinyje yra kondicionierius.

 Laimėjimu apsidžiaugusi mergina čia pat vietoje buvo ir nuskriausta.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Laimėjimu apsidžiaugusi mergina čia pat vietoje buvo ir nuskriausta.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Skaistė

Jul 31, 2018, 2:42 PM

Prieš kelionę pasirūpinu gėrimu, parduotuvės šaldytuve tik vienos rūšies limonadas belikęs, nieko tokio, kaip tik jį mėgstu. Čiumpu jį, skubu į kasą ir į savo traukinį.

Bevartant rankose butelį atrandu ant jo žaidimą, rastą kodą po kamšteliu užregistruoju ir tuoj pat pamirštu, vis tiek niekada nieko nesu laimėjusi. 

Kas be ko, taisyklių internete neskaitau, o ant butelio ir nenurodyta, jog turėčiau pasilikti kamštelį su savimi, galų gale nėra logikos tam, juk kodą jau įrašiau, savo duomenis nurodžiau.

Praeina mažiau nei savaitė, sulaukiu skambučio, moters balsas praneša, jog laimėjau prizą, super, pagalvoju, pirmą kart gyvenime mane nudžiugino tokia maloni smulkmena, bet tuoj pat mane „nusodina“.

„Atsiųskite kamštelio nuotrauką“, – sako. Žinoma, aš jo nebeturiu. Bandau situaciją paaiškinti, deja, moteris manęs net nesiklauso, pasiūlo toliau dalyvauti žaidime ir viso gero.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.