Po K. Liukaitytės buvusiojo interviu žiūrovė nustebo: „Pasirodo, labai klydau“

Prisipažįstu, mėgstu kartais pažiūrėti gyvenimo būdo laidas. Gaila, kad pažiūrėjus dažnai jaučiuosi lyg purvo atsikandusi: kur bepasisuksi vien skandalai ir rietenos. 

 Arnas Jurskis sužavėjo televizijos žiūrovę, ji tik apgailestauja, kad nėra jo skonio.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Arnas Jurskis sužavėjo televizijos žiūrovę, ji tik apgailestauja, kad nėra jo skonio.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Skaitytoją sužavėjo, kad po skyrybų su Karolina Liukaityte vyras daug savo laiko skiria jųdviejų dukrelei.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Skaitytoją sužavėjo, kad po skyrybų su Karolina Liukaityte vyras daug savo laiko skiria jųdviejų dukrelei.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Valentina

Sep 29, 2018, 1:48 PM

Tačiau po „Nuo... iki“, kur buvo kalbama apie garsų verslininką Arną Jurskį, maloniai nustebau. 

Su „orų mergaite“ Karolina Liukaityte neseniai išsiskyręs vyras man pasirodė visiškai kitoks, nei įsivaizdavau tokio statuso vyrus. Pasirodo, iki šiol buvau susidariusi klaidingą nuomonę apie milijonierius. Bent jau šį. 

Labiausiai mane papirko jo noras kuo daugiau laiko praleisti su dukra. Ranką prie širdies pridėjus – ar daug pas mus ponų, verslininkų ir garsių elito atstovų, kurie dėl vaikų mestų darbus, spjautų į būsimą pelną ir patys keptų savo dukroms blynus ir varškėčius? Tikrai ne.

Greičiau atvirkščiai, mūsų ponuliai visomis keturiomis kratosi atsakomybės auginti ir išlaikyti vaikus. Ar prisimena juos turintys tik tada, kai po plačia sėdyne pradeda braškėti aukšta kėdė.

Man A. Jurskis, bent jau interviu, pasirodė kaip tobulas vyras. Tik va, gaila, ne man. Jam patinka jaunesnės nei mano metų moterys.

Pagal jas, šitas vyras visai netobulas. Nepatiko kolegėms, kad verslininkas nori šalia savęs matyti jaunesnę moterį, kad bendraamžės jau jo matai nedomina.

Ir kvailam aišku, kad nė viena iš mūsų neatitinkame milijonieriaus skonio: vienai amžius koją kiša, kitai reiktų gerokai pasitempti, kad toks vyras atkreiptų dėmesį. 

Dėl jaunesnės moters aš jam pritarčiau. Vyras atrodo jaunatviškai, daug sportuoja, tai kodėl turėtų dairytis į apsileidusias ne pirmos jaunystės damutes?

Ieško gražios ir protingos moters, anaiptol ne niolikmetės. Gerai pagalvojus, Arno reikalavimai būsimajai visai suprantami – amžius 30 plius, aktyvi ir jaunatviška... Kiekvienas renkasi pagal save, tai nesuprantu, ko čia siusti? 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.