Pamačius, ką pirtyje per gimtadienį veikia gražuolė sesuo, nuo vaizdo net nutirpo

Prieš porą savaičių šventėme mano jaunėlės sesers gimtadienį. Gražus jubiliejus – 40, kurį sesuo norėjo paminėti kaip pridera – susikvietė visus giminaičius su šeimomis, keletą artimų draugų ir bendradarbių.

Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Sesers elgesys pirtyje pribloškė. <br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Sesuo

2019-03-06 20:40, atnaujinta 2019-03-08 13:17

Išnuomojo didelę gražią sodybą su pirtele prie ežero, kad visi galėtų ramiai pasilinksminti ir po šventės ramiai išsimiegoję saugiai grįžtų namo.

Linksmybės sodyboje

Deja deja, bet šio gimtadienio net nebenoriu prisiminti, nes darosi bjauru vien pagalvojus, kaip gali elgtis mūsų moterys... Pačios artimiausios, su kuriomis augome nuo gimimo ir artimai bendravome daug metų. 

Vakarėlyje dalyvavo apie 50 žmonių, daugiausiai šeimos su vaikais. Visi linksminosi, draugiškai čiauškėjo, vaikai žaidė. Artėjant vidurnakčiui sodybos šeimininkas iškūreno pirtį. Visi ten netilpome, tad ėjome pakaitomis. Pradžioje ėjo vyrai, po to įsidrąsino ir moterys su vaikais. 

Po pirties jau visi buvo apšilę, todėl kas ėjo pašokti, kas dar norėjo pasikaitinti kubile, kas pirtyje, kas šiaip išėjo pasivaikščioti prie ežero. Žodžiu, kaip jau dažnai būna, visi išsibarstė po sodybą ir niekas prie vieno stalo nesėdėjo. 

Kadangi pirtis su kubilu buvo kiek tolėliau nuo pačios sodybos namo, tai galima sakyti, vakarėlis vyko per dvi vietas. Vienas veiksmas vyko pirtyje, kitas – name. Aš, kaip ir kitos moterys, su vaikais ilgai nesipirtinome ir nuėjome į namą pašokti. 

Mano jubiliejų švenčianti sesulė pirtyje nutarė užsibūti ilgiau, o jai kompaniją palaikė keli bendradarbiai. 

Kai jau beveik visi buvo susirinkę iš lauko, grįžę iš kubilo, pasivaikščiojimų ir pirties, susėdo prie stalo pasistiprinti, tik jubiliatės trūko... Pradėjau nerimauti, kur ji dingo, kad vis niekaip negrįžo iš prities, gal kas nutiko, sveikata sušlubavo, nukrito, susižeidė, maža kas gali nutikti išgėrus. 

Sesuo pirtyje pribloškė

Nusprendžiau nueiti ten, bet kankino kažkoks negeras jausmas... Ir neklydau, žvilgtelėjusi pro langą pamačiau, kad mano gražuolė jaunėlė sesuo nenuobodžiauja.

Jai kompaniją palaikė jos bendradarbė ir bendradarbis. Tiksliau, visi trys jei buvo be drabužių, glostėsi ir glamonėjo vienas kitą. „Pėrėsi vantomis“, jei jau taip cenzūruotai galima būtų nupasakoti jų veiklą...

Net nutirpau nuo pamatyto vaizdo. Pasimečiau ir pabėgau... O galvoje sukosi klausimas: „Kodėl taip elgėsi mano sesuo?“ Juk už poros šimtų metrų nieko neįtardamas jos laukė vyras su paaugliais vaikais. Alkoholis? Vidurio amžiaus krizė? Kas dviejų vaikų motinai galėjo šauti į galvą? Gal ji apsvaiginta buvo ir nenutuokė, ką daro? 

Grįžusi į namą nieko nebenorėjau nei valgyti, nei gerti. Buvo bloga, spengė ausyse, turbūt sukilo spaudimas. Vyrui savo, aišku, nieko nesakiau. Kur čia patikėtų, kad tokie dalykai vyksta. Čia tradicinis balius, mišrainės ir šokiai su vaikais, o pirtyje tuo metu orgijos... Net sapnuot nesusiapnuosi. Gėda pažįstamam žmogui pasakoti.

Ir su seserimi apie tai dar nekalbėjau. Nežinojau, kaip jai tai pasakyti. Bet ar reikia ją auklėti ir ar vieta čia pamokslauti suaugusiam žmogui? Gal ką patarsite? 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.