Pamatė, ką prie ežero daro močiutė su anūke – nebesinorėjo net maudytis

Paskutinio vasaros šeštadienio popietę su šeima nusprendėme praleisti prie ežero, pasidžiaugti paskutiniai saulės spinduliais, ir, žinoma, pasimaudyti. Atvykus, paplūdimys buvo sausakimšas žmonių, kurie taip pat nusprendė pasidžiaugti šia gražia vasaros diena.

Paskutinį šiltą savaitgalį vyras su šeima atvyko į paplūdimį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Paskutinį šiltą savaitgalį vyras su šeima atvyko į paplūdimį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aidas

Sep 3, 2019, 9:25 PM

Vanduo buvo šiltas, tad įbridome išsimaudyti. Netoliese taip pat pliuškenosi maždaug septynerių metų mergaitė. Šalia, kaip spėju, buvo jos močiutė ar teta. Mergaitė greit pašoko prie moterss ir sušinbždėjo jai kažką į ausį. Moteris apsidairė ir nusivedė mergaitę ant kranto, prie medžio, kuris buvo paplūdimyje.

Tada moteris patupdė mergaitę. Visų akivaizdoje ji atliko gamtinius reikalus ir ne tuos, kurių surinkti neįmanoma. Taip palikusi išmatų krūvelę moteris, nešina mergaite ant rankų, nuėjo atgal prie vandens, kuriame smagiausiai visi maudėsi, ir pradėjo plauti vaiko užpakaliuką.

Vaizdas buvo nekoks, po to maudytis ten nebesinorėjo, o ir šalia išmatų kvapo buvo itin nemalonu gulėti. Tad kyla klausimas: kodėl šunų šeimininkai teisiami už tai, kad nerenka išmatų, o vaiko paliktos išmatos paplūdimyje ir dar prausimosi procedūros – normalu?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.