Per žinias pamatė, ką su šampanu išdarinėja seimūnai: „Kraupu“

Prieš įstatymą lygūs visi. Turėtų būti lygūs – juk tą reglamentuoja Lietuvos Respublikos Konstitucija. Tačiau taisyklių ir įstatymų galiojimą pripažįsta ne visi. Kraupu, kai atrodo, jog tautos išrinktieji leidžia sau pro pirštus žiūrėti į įstatymą. Kas jie, neliečiamieji?

G.Kirkilas greitai išgarsėjo pasakymu, kad šampanas – ne alkoholis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
G.Kirkilas greitai išgarsėjo pasakymu, kad šampanas – ne alkoholis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gustė

Dec 21, 2019, 8:09 PM

Penktadienį žiūrėjau LNK žinias, kurių viename reportaže šmėžavo galimai išgėrę politikai. Į Seimą alkoholį neštis juk draudžiama! Tačiau ponas Gediminas Kirkilas pasakė tokią frazę: „Šampanas – ne alkoholis.“

Be to, pasirodo, kad Seimo narių ir jų daiktų netikrina. Tai alkoholio įsinešti negalima, bet kadangi Seimo nario nepatikrinsi, o šampanas – „ne alkoholis“, viskas yra gerai! Reiškia, jokios taisyklės mūsų išrinktiems atstovams negalioja? Labiausiai prajuokino visi jų galimai neblaivūs pasiaiškinimai.

Juk darbe iš esmės gerti negalima. Kitur jau seniai būtum atleistas iš darbo už alkoholio vartojimą darbo vietoje. Gėda buvo žiūrėti į išraudusius veidus, blizgančias akis ir vos vos suformuluotą sakinį. Ar norim tokių atstovų Seime? Ne! Norisi, kad tie kurie leidžia įstatymus mums, laikytųsi ir patys. Jeigu jie galioja mums, galioja ir tiems, kas juos kuria.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.