Pamačius, ką padarė šunų kirpykloje, šeimininkei vos širdis nesustojo

Internete radau skelbimą, kad pradedančios kirpėjos ieško šuniukų modelių. Apkerpa pigiai ir greitai. Tas mane ir užkabino. Kad greitai ir dar sutaupysiu. Nes paprastai šunis kerpantys šeimininkai turbūt žino, kad šunų kirpyklose yra eilės po dvi savaites ir daugiau. Dabar suprantu, kad ne be reikalo.

 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šuo. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 12, 2021, 8:48 PM

Todėl nuvedžiau apkirpti savo augintinę į naujai atsidariusią šunų kirpyklą. Vedžiau pirmą kartą ten ir tikrai daugiau nebevesiu. Tiesiog buvau šokiruota, kai grįžusi namo apžiūrėjau savo kalytę ir pamačiau žaizdotas jos krūtis.

Kai nuvedžiau į tą kirpyklą, moteris atrodė draugiška ir mylinti gyvūnus. Todėl įtarimų nekilo. Kai pasiėmiau savo šunytę namo po grožio procedūros, kirpėja man pasakė, kad rado kelias erkes ir kad atidžiau saugočiau augintinį nuo erkių. Nes neva rudenį erkės būna dar aršesnės nei vasarą ir viskas gali baigtis liūdnai.

Pakraipiau galvą, iš kur tos erkės, nes šiaip aš kas vakarą ją išglostau ir tikrai nesu radusi nė karto. Naudoju visas apsaugas nuo parazitų.

Tačiau kai grįžome namo, pastebėjau, kad ji kažkokia ne tokia. O kai norėjau jai paglostyti pilvelį, ji tik rietėsi ir muistėsi, bandė sprukti. To anksčiau niekada nebuvo, todėl man sukėlė įtarimą.

Pasiguldžiau ją apžiūrėti ir paieškoti, kur tos erkės buvo. Ir kai pamačiau jos papilvę, vos širdis nesustojo! Visi jos speneliai buvo kruvini, nudraskyti!

Ta šunų grožio specialistė rovė mano šuniui ne erkes, o spenelius! Turbūt kirpėja nebuvo mačiusi, kaip atrodo kalės speneliai ir juos palaikė už kraujasiurbius!

Kitą dieną nuvažiavau jai aprodyti, ką padarė mano šuniui. Tai ji dievagojosi ir atsiprašinėjo, kad turbūt skutimo mašinėlė nubrozdino spenelius. Atsiprašau, kerpu savo kalytę jau penktus metus, o mašinėlė nubrozdina pirmąkart.

Žmonės, būkit atsargūs vesdami savo mylimus keturkojus į neaiškius pradedančiųjų grožio salonus! Nebent norit, kad jūsų augintinis taptų bandomuoju triušiu!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.