Primena apie baisų rusų vykdytą genocidą Ukrainoje. Ar mes laukiame, kad jie tai pakartotų?

Man 69 metai. Noriu papasakoti pasauliui, ką mes kentėjome būdami Sovietų Sąjungoje. Noriu, kad tai niekada nepasikartotų.

 Ukrainiečių genocidas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Ukrainiečių genocidas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ona

Mar 3, 2022, 7:38 PM

Priminkime visam pasauliui, kad iki Antrojo pasaulinio karo rusai (čia ir toliau (autorė paaiškina, kad turi omenyje stalinistus, putinistus, rusų mafiją, – red. past.) sunaikino Ukrainos teritorijoje 20 milijonų žmonių – ukrainiečių, žydų, gudų ir kitų tautybių, išmarino badu, pakorė, iššaudė ištisas šeimas.

Tačiau iki šios dienos niekas nepripažino šio rusų genocido prieš žmoniją. Ar mes laukiame, kad jie tai pakartotų?

Kalinai krasnajai-hidrai reikia kapoti visas galvas iš karto ir šią sekundę, kaip kvietė Lietuvos ir Lenkijos prezidentai.

Jaunesni žmonės neprisimena, bet vyresnio amžiaus žmonės prisimena mūsų tautos rusų priespaudą. Mes buvome vergais pas rusus. Jeigu vykdavo susirinkimas ir susirinkime dalyvavo 1-3 rusai, privalėjome visi kalbėti rusiškai, dokumentaciją tvarkyti rusiškai, o mokykloje per savaitę būdavo 7 rusų kalbos pamokos, lietuvių kalbos tik 4-5. Mes buvome vadinami fašistais, įvairiais būdais žeminami.

Visas mūsų ištvertas kančias supras tik tai iškentėjusios tautos. Kada prie rusų mes buvome vergais, tai rusų tauta buvo baudžiauninkais.

Mes išsivadavome iš priespaudos, pakilome, tapome laisvi protu ir siela, o rusų tauta iš baudžiauninkų pavirto tais, kurie bijo kalinos krasnos-hidros rykštės, iščiulpusios visą rusų tautos kraują ir syvus.

Kviečiu rusų tautą pakilti iš kalinos krasnos-hidros vergovės, nusimesti tą jungą.

Susiklosčius tokiai politinei padėčiai, kviečiu visas RF autonomines respublikas (jakutus, totorius, nencus, Altajaus tautas) pasiskelbti nepriklausomomis nuo rusų federacijos, atsiriboti nuo rusų karo prieš Ukrainą – prieš žmoniją. Linkiu būti laisviems ir nepriklausomiems, nebūti vergais, turėti savo papročius, tradicijas. Atšaukite savo tautos vyrus iš rusų armijos.

Kreipiuosi į provoslavų cerkvės patriarchus, sudrausminkint v. putiną (autorė paaiškina, kad tai ne rašybos klaida, ši pavardė jai neverta rašyti didžiosiomis raidėmis, – red. past.), kuris meldžiasi Jūsų cervėse su hidros šypsena, matyt, ne Dievui, o velniui. Jam laisvų žmonių atleidimo nebus, klausimas, ar Dievas jam atleis?

v.putinas labai bijo Prancūzijos prezidento, tai buvo matoma iš susitikimo prie ilgojo stalo. Kalina krasnaja-hidra nebijojo kovido, o bijojo Prancūzijos prezidento hipnozės, po kurios atsiskleidė visos rusų mafijos melagystės ir užmačios.

Dėkoju Sakartvelio (Gruzijos), Didžiosios Britanijos žmonėms, priėmusiems sprendimus neparduoti kuro rusų laivams. Dėkoju Turkijos prezidentui už savalaikius sprendimus prieš rusų karą. Dėkoju visoms Europos valstybėms, palaikančioms Ukrainos nepriklausomybę, suteikiančioms Ukrainai visokeriausią paramą. Dėkoju visoms Azijos, Afrikos, Amerikos ir Australijos valstybėms, palaikančioms Ukrainos nepriklausomybę.

Ukraina turi teisę būti Europos Sąjungos nare, tą teisę turėjo jau vakar, tik mes neatlikom gerai namų darbų.

Pagarbiai Ona, Vilnius

P.S. Prašau Jūsų, kas mokate, šį tekstą išverskite į ukrainiečių, rusų, anglų ir kitas kalbas, kad viso pasaulio žmonės žinotų, kas yra rusas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.