Poilsiautojus šokiravo porelės elgesys prie jūros: „Dengiau dukrai ir vyrui akis“

Pusė Lietuvos dabar poilsiauja Graikijoj, Turkijoj arba savo kaimo sodybose. Kita pusė – prie Baltijos jūros Lietuvoje ar kaimyninėje Latvijoje. Mes irgi pasirinkom atostogas Lietuvos pajūryje.

 Pora pajūryje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora pajūryje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ilona

Aug 2, 2022, 9:54 PM

Sakykit ką norit, bet kaitintis prie +52 man nėra jokio malonumo. Gaivios lietuviškos vasaros yra nepakeičiamos, jei nori pailsėti. Sekinantys ir alinantys karščiai Pietuose mane susargdina ir netgi išvargina. Todėl visada labai džiaugiamės lietuvišku poilsiu, užsienio net nepasigendame.

Tačiau šią vasarą prie jūros prisižiūrėjom tokių vaizdų, kad net nepatogu pasakoti. Maudytis kaskart stengiamės važiuoti į atokesnius ir vis kitus paplūdimius. Kad nepabostų, ir šiaip, susipažinti su skirtingomis pajūrio vietomis įdomiau. O ir žmonių mažiau.

Vieną vakarą palydėti saulės atvykome į paplūdimį. Tik praėjus kopas, prie jūros atsivėrė netikėtas vaizdas – nuogalių porelė laksto!

Nieko prieš nuogalius neturiu. Mane pačią mama vaikystėje veždavosi mama į nudistų pliažą. Bet arba aš kažko apie nuogalius nesuprantu, arba jau pasenusi esu.

Mums tiesiog akis badė tų nuogalių šou. Nežinau, ar specialiai kitiems paerzinti, ar tiesiog laisvamaniški žmonės pasitaikė, bet susidarė įspūdis, kad jie elgėsi taip specialiai, kad atkreiptų visų dėmesį.

Nuoga porelė bėgiojo po visą pajūrį, žaidė su kamuoliu (kažką panašaus į tinklinį, nelabai gilinausi), demonstravo savo nuogybes tarsi biologijos pamokoje.

Apsidairėm, nudistų paplūdimio ženklo lyg ir nesimatė. O kuo toliau, tuo nepadoriau elgėsi porelė. Šokinėjo, šoko jie ten su tuo kamuoliu, glėbesčiavosi. Galiausiai nugriuvo ant smėlio ir pradėjo bučiuotis.

Nepamirškim, kad jie buvo su Adomo ir Ievos kostiumu.

Buvom pasimetę. Dengiau dukrai ir vyrui akis. Stengėmės nueiti kuo toliau nuo tos vietos ir net nežiūrėti į tą pusę.

Bet, žinokit, buvo tikrai labai labai nemalonu. Pirmąkart mačiau, kad taip kažkas elgtųsi viešoje vietoje, pajūryje. Net ne kopose, niekur nesislapstant.

Manau, kad tai yra nusikaltimas. Už tai gatvėje netgi būtų galima iškviesti policiją. Tai kodėl taip leidžiam sau elgtis prie jūros? 

Šis incidentas atbaidė nuo laukinių paplūdimių. Geriau jau ten, kur daug žmonių, bet yra gelbėtojai ir gali kam pasiskųsti.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją