Kauno klinikų gydytojams siunčia begalinį ačiū: po tikro košmaro viskas eina geryn

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė labai sunkią savaitę su dukrele išgyvenusios mamos padėka. Šuniui sukandžiojus vaiko veidą, medikams teko siūti daugybinius sužalojimus, bet mergaitės būklė jau gerėja, o už tai moteris dėkinga Kauno klinikų specialistams.

Kauno klinikos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno klinikos.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2022, 5:42 PM, atnaujinta Aug 6, 2022, 5:46 PM

„Liepos 27 dieną mano dukrytės Adrijos veiduką sukandžiojo šuo. Buvo tikras pragaras, košmaras, bet dėka operatyvių medikų veiksmų viskas eina i gerą pusę.

Noriu labai padėkoti operavusiems gydytojams, veido ir žandikaulių chirurgams Martynui Krukiui ir Gintarui Kušleikai, dirbantiems Kauno klinikose. Be galo gražiai, kruopščiai ir juvelyriškai susiuvo visas žaizdeles. Gyjam labai gražiai.

Taip pat noriu padėkoti Vaikų priėmimo skyriaus darbuotojams, kad taip operatyviai atliko savo darbą. Dėkoju Vaikų intensyvios terapijos darbuotojams už rūpinimąsi mano dukryte po operacijos.

Ir mūsų gydančiai gydytojai Ramunei Degliūtei-Muller, Vaikų ortopedijos ir traumatologijos skyriuje dirbančiai gydytojai. Profesionali, rūpestinga. Žino, ką daro, neišleidžia tol, kol neįsitikina, kad tikrai viskas gerai. Ačiū jai.

Dirba tikri savo srities profesionalai. Be tokių žmonių būtų sudėtinga. Didelis ir begalinis AČIŪ“, – medikams dėkojo portalo skaitytoja.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.