Moterų pliaže lankėsi pirmą ir paskutinį kartą: „Daugiau kojos ten nekelsim“

Esu daug prisiklausiusi įvairiausių atsiliepimų ir legendų apie tam tikras vietas pajūryje, kur šiukštu negalima eiti vyrams, negalima eiti moterims, negalima eiti su drabužiais, negalima eiti su keturkojais augintiniais ir tt... Tai šią vasarą taip susiklostė, kad teko apsilankyti ten, kur paprastai nesilankau.

Moterų paplūdimys.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Moterų paplūdimys.<br>M.Patašiaus asociatyvioji nuotr.
Moterų paplūdimys.<br>A.Barzdžiaus asociatyvioji nuotr.
Moterų paplūdimys.<br>A.Barzdžiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

Aug 26, 2022, 6:26 PM

Ruošėmės draugų vestuvėms, suknelę nusipirkau tokia atvira nugara, todėl labai norėjau sulyginti savo įdegį ir paslėpti baltas odos vietas, kurių saulė nepasiekė dėl maudymosi kostiumėlio, drabužių petnešėlių ir pan.

Tai štai, susiruošėme su drauge į moterų paplūdimį pasideginti be liemenėlės. Dar svarstėme rinktis nudistų pliažą. Bet bendras nuogalių paplūdimys pasirodė per daug drąsus mūsų būdui. Todėl pasirinkome moterų paplūdimį.

Tai, žinokit, daugiau kojos ten nekelsim. Buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai ten lankėmės.

Jau taip nepatiko mums tie „netyčia“ pro šalį žygiuojantys, neva, galvas nunarinę vyrai. O kai kurie tai dar ir su telefonais rankose. Tikriausiai filmuoja!

Nagi juk ženklų pilna, einat dienos metu, ne tamsoje, matot, kad moterų pliažas – taigi apeikit per kopas.

Aš suprantu, kad gal kiekvienam vyrui maga pagal prigimtį pasidairyti į nuogus kūnus. Bet, sutikit, jei jau yra toks paplūdimio ruožas, kuriame deginasi tik moterys, tai vyrai čia nėra pageidaujami!

Kol gulėjom ant pilvo ir deginom nugaras, tai dar dzin, bet kai reikėjo paskrudinti pilvus ir nuogą krūtinę, tai tie praeiviai tikrai labai nemaloniai nuteikė.

Nieko nesakau, kitoms gal vienodai, neturi kompleksų, o gal netgi šiek tiek patinka, kai kažkas žvairuoja. Visokių žmonių yra. Visokių ir reikia.

Bet mums visai nebuvo noro, kad mus kas nors nuogas nužiūrinėtų. Netgi prisidengti norėjosi, kai koks praeivis įsispoksodavo.

Ką galima padaryti su tais pasižvalgyti į nuogas moteris užsukančiais vyrais? Aš pliaže buvau tik vieną kartą, ir tai apėmė pyktis, norėjosi šaukti! O ką daryti toms, kurios ten deginasi nuolat, įsivaizduoju, kaip tie smalsuoliai užknisa ir kantrybė po to veržiasi per kraštus?

Galvoju, kad tokiose vietose tikrai padėtų koks budintis patrulis, ar teritoriją akylai stebintis ir moterų ramybę saugantis policininkas? Juk gelbėtojai tikrai nespės visų skęstančiųjų gelbėti, jei tik stebės ir saugos moterų pliažo nuogalių ramybę nuo smalsių vyrų nužiūrėjimo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.