Atskleidė, kas suteikia energijos ir padeda nugalėti blogą nuotaiką

Daugelis žmonių jaučia nuolatinį nuovargį arba bent trumpą energijos trūkumą kažkuriuo dienos metu. Energijos stoka gali paveikti kasdienę jūsų veiklą, sumažinti produktyvumą darbe, net ir pabloginti nuotaiką.

 Šeima.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šeima.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Pariauka, jp.lt

Jan 30, 2023, 5:58 PM

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai atskleidė, kokius būdus naudoja, jog būtų energingi, kas jiems suteikia daugiausiai energijos.

Panevėžietė Simona:

Vienas iš neįprastų mano energijos gavimo būdų – fechtavimas. Kai pradėjau lankyti šias treniruotes, tapau energingesnė. Jaučiuosi kovingesnė. Šis atsipalaidavimo būdas moterims labai svarbus ir keliantis savivertę.

Panevėžietė Aušra:

Kai buvau dar visai mažytė, tėvai man pasakė, jog kiekvieną rytą reikia turėti tam tikrą ritualą. Išmokusi tam tikrų dalykų, pradėjau intensyviau sportuoti. Profilaktiškai pradėjau bėgioti ar vaikščioti.

Būna tokių dienų, kada tikrai nieko nenoriu, bet įsijungiu mėgstamų dainų ir gaunu papildomai energijos visai likusiai dienai.

Panevėžietė Audronė:

Visada stengiuosi palaikyti balansą savo gyvenime. Kiekvieną rytą atsikeldama, kad ir su pačiomis blogiausiomis nuotaikomis, nueinu prie šaldytuvo, suvalgau jogurto, atsigeriu kavos ir tampu laiminga.

Neslėpsiu, sunku išlaikyti tokį ritmą, bet, norint būti darbingai ir pasitikinčiai savimi, užtenka gyventi sveiką ir ramų gyvenimą.

Panevėžietis Andrius:

Kol buvau jaunas, niekada neturėjau pastovaus, kokio nors asmeniško energijos gavimo būdo. Viską darydavau iš eigos.

Susilaukus vaikų, prasidėjo pastovūs pasivaikščiojimai kiemuose. Dabar tai tapo tradicija, kurią darau ne tik iš ryto, bet ir vakare prieš miegą. Visada atsikėlęs ir prabėgęs keletą kilometrų, tampu žvalesnis ir produktyvesnis.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.