Lrytas.lt kviečia pasveikinti mylimas mamas!

Geriausias būdas nudžiuginti mamą išskirtine dovana – skirti jai savo laiką. Nudžiuginkite mamas – būkite su jomis, kalbėkite apie jas, dovanokite joms savo meilę ir dėmesį!

Motinos diena: mama ir dukra.<br>123rf nuotr.
Motinos diena: mama ir dukra.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-21 10:00

Artėjančios Motinos dienos proga portalas lrytas.lt kviečia dalyvauti istorijų konkurse „Ypatinga mama“ bei pradžiuginti mamą nuoširdžiu sveikinimu.

Iki šiol prisimenate įsimintiniausią jos pamoką, patarimą ar esate dėkingi už gebėjimą auginti vaikus net ir pačiomis nedėkingiausiomis sąlygomis, pačiais sunkiausiais laikais? O gal su mama jus sieja įdomus pomėgis ar esate verslo partnerės? Pasidalykite gražiausiomis istorijomis apie savo mamas ir laimėti dovanų kuponus!

Daugiausiai dėmesio sulaukusios 3 istorijos bus apdovanotos „Argo Trakai“ kuponais. Plačiau apie istorijų konkursą „Ypatinga mama“ skaitykite čia.

Kada paskutinį kartą tarėte: „Ačiū tau, brangi Mama“? Kada pradžiuginote ją staigmena arba parodėte dėmesį ir švelnumą? Padėkokite savo mamai ir pradžiuginkite mielu sveikinimu puslapyje: Tau mama.

Dešimčiai burtų keliu išrinktų sveikinimų autorių bus įteikti AROMA GOLD prizai. Juk nieko brangesnio už mamą gyvenime nėra!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.