Papasakojo, kaip švenčia mažųjų gimtadienius: „Ko tik nepadarysi dėl vaikų ir jų emocijų“

Gimtadienis – turbūt daugeliui didžiausia šventė metuose, ypač vaikams. Tėveliams tenka pasukti galvą, kur ir kaip švęsti vaikų gimtadienius, kad jie būtų smagūs ir įsimintini.

 Vaikų gimtadieniai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikų gimtadieniai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2023, 2:45 PM

Daugelis gimtadienius organizuoja savo namuose, kiti – žaidimų kambariuose, o dar kiti – užsisako animatorius, kurie užsiima su vaikų būreliu.

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai atskleidė, kaip švenčia vaikų gimtadienius ir, ar naudojasi animatorių paslaugomis.

Osvaldas:

Nieko daug neplanuojame organizuodami vaikams gimtadienio šventę. Dažniausiai užsisakome patalpą, kuri nuomojama vaikų šventėms. Ne kartą buvome užsisakę animatoriaus paslaugas, kuriomis dar neteko nusivilti – nebrangios ir kokybiškos.

Kol kas dar vaikų gimtadieniai netampa atgyvena ir geriausias būdas juos užimti – užsisakyti vaikų žaidimų kambarį, kuriame vaikai bus užimti, o tėvai galės atsipūsti.

Karolina:

Vienas iš paprasčiausių būdų užimti vaikus per jų šventę – išnuomoti jiems žaidimų kambarius, kurie būna paruošti įvairiomis užduotimis, skirti įvairaus amžiaus vaikams.

Dar neteko Panevėžyje užsisakyti animatoriaus paslaugų, tačiau norėtųsi užsisakyti ir išbandyti, įvertinti jų teikiamas paslaugas.

Stela:

Neorganizuoju iškilmingų ir prabangių švenčių savo vaikui. Užtenka bendro pasibuvimo namuose draugų būryje. Kuo daugiau veiklos gauna vaikai, tuo geriau ne tik jiems, bet ir tėvams.

Tėvams dažnai tenka didelis galvos skausmas, kaip tinkamai ir kokybiškai sukurti nepamirštamą šventę vaikui, kurią jis prisimins, turės įamžintas akimirkas nuotraukose.

Mantas:

Dažnai organizuoju gimtadienio šventes savo vaikams. Niekada neapsiriboju vien tik keliomis pramogomis, todėl užsisakau ir animatorių paslaugas, ir vaikų žaidimų kambarius, ir papildomas batutų paslaugas namuose, kad tik vaikai tą dieną jaustųsi laimingi ir žaismingi.

Stengiuosi atsižvelgti ir į savo finansinę padėtį, bet juk, ko tik nepadarysi dėl vaikų ir jų emocijų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.