Dukrą nustebino Alytaus medikai: jų rankose atsidūrusi mama to nepatyrė per visą savo gyvenimą

Pastaruoju metu, dažnai buvo minimas medicinos įstaigų ar jų darbuotojų netinkamas elgesys. Aš noriu bent šiek tiek prisidėti prie šios profesijos darbuotojų gynimo, nes yra labai gerų pavyzdžių.

 „Vaikeli, per visą ilgą savo gyvenimą nesu gavusi tiek dėmesio ir rūpesčio, kiek gavau šiame skyriuje“, – atviravo moters mama.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 „Vaikeli, per visą ilgą savo gyvenimą nesu gavusi tiek dėmesio ir rūpesčio, kiek gavau šiame skyriuje“, – atviravo moters mama.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

Aug 11, 2023, 5:43 PM

Mano mamai dabar jau 93 metai ir atrodo, jog jau niekas negali palengvinti tokio garbaus amžiaus žmogaus ligų naštos.

„Gali, ir dar kaip tai daro“, – su tokiu profesionalumu, nuoširdumu, gerumu ir paslaugumu. Kai mamą paguldė į Alytaus S. Kudirkos ligoninės Geriatrijos skyrių, dar nieko apie jį nebuvau girdėjusi.

Nuo pat pirmos minutės, mano mamai buvo suteikta visa pagalba , atlikti visi tyrimai, taikytos papildomos priemonės lengvesniam judėjimui.

„Vaikeli, per visą ilgą savo gyvenimą nesu gavusi tiek dėmesio ir rūpesčio, kiek gavau šiame skyriuje“, – atviravo mano mama.

Aš galiu tik patvirtinti , šią tiesą, nes kasdien rasdavau mamą tokią ramią ir laimingą, jog atrodė , kad visi skausmai ir ligos Jos nekamuoja.

Labai noriu padėkoti Mamos ir savo vardu visam šiam maloniam ir rūpestingam kolektyvui ir skyriaus vedėjai Vilmai Lankininkienei už išlaikytą aukštą profesionalumą ir nuoširdų dėmesį ir bendravimą visą tą laiką, kol buvo gydoma mano mama.

Visam puikiam šio skyriaus kolektyvui, slaugytojoms ir jų padėjėjoms AČIŪ begalinis.

Pabendravus ir pajautus Jūsų nuoširdų rūpestį ir atsidavimą, pačiam norisi būti geresniu. Sveikatos ir ištvermės linkiu Jums patiems, o mums, Alytaus miesto gyventojams, didelis džiaugsmas turėti tokį skyrių.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.