Vilties netekę tėvai šaukiasi pagalbos: turi vos kelias valandas išgelbėti vaiko gimtadienį

Savaitės viduryje savo vaikučio gimtadieniui ypatingą dovaną užsakę tėvai net sapnuoti nesapnavo, kad vaikas savaitgalį šventę pasitiks be jos. Naujienų portalui Lrytas.lt mama Liudmila pasakojo, jog DPD siuntų tarnyba laiku nepristatė dovanos. Tiksint paskutinėms valandoms iki gimtadienio ašaras braukianti mama viešai kreipiasi į siuntų tarnybos atstovus ir prašo sugrąžinti vaiko dovaną. 

Susirūpinę tėvai bando išgelbėti vaiko gimtadienį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Susirūpinę tėvai bando išgelbėti vaiko gimtadienį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
DPD siuntos.<br>D.Umbraso nuotr.
DPD siuntos.<br>D.Umbraso nuotr.
DPD siuntos.<br>D.Umbraso nuotr.
DPD siuntos.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Liudmila

Jan 20, 2024, 2:15 PM, atnaujinta Jan 20, 2024, 2:37 PM

„Visi, kas gali būti susiję su siuntų tarnyba DPD ir gali pagelbėti. Turiu kelias valandas išgelbėti vaiko gimtadienį, nes DPD per kalnus melo nesugebėjo pristatyti siuntos iš Kauno į Vilnių.

Trečiadienį iš Kauno į Vilnių per DPD tarnybą buvo išsiųsti vardiniai marškinėliai vaiko gimtadieniui. Gimtadienis šiandien, 17 val. 

Ketvirtadienį iš DPD – jokių žinių. Skambinu popiet, sako, bus vakarinis vežimas, tikrai pristatys. Nepristatė. Pamaniau – nieko tokio ir ramiai laukiu penktadienio.

Penktadienį sistemoje matau, kad pristatymas nusimato nuo 13 iki 15 valandos.

13.23 val., skambina kurjeris, bet esu vonioje. 13.34 val., perskambinu ir jokio atsako. Skambinu dar 8 kartus, kurjeris pakelia ragelį, girdisi, kaip jis kažką valgo, girdisi posūkio signalai ir jis nekalba.

Skambinu į klientų aptarnavimo centrą, mergina dievagojasi, kad kurjeris grįš ir tikrai pristatys siuntą. Nuo 16 iki 17 valandos, „kaip Dievą myliu“.

Skambinu priminti apie save 15.30 val ir man priekaištauja, ko aš čia taip anksti skambinu, juk pasakyta – laukite nuo 16 iki 17 valandos, bus siunta.

17. 28 val., vėl skambinu. Mane patikina, kad ji jau kalbėjo su vairuotoju, jis tikrai pristatys, o jeigu ne, pati nuvažiuokite į siuntų atsiėmimo skyrių iki 21 valandos ir ramiai atsiimkite neskambinėdama čia. Ok, galvoju, geras sprendimas.

Nuvažiuoju 20.28 val., ir man sako: „Juokaujate?“ Niekas nebedirba, juk iki 20 val., tikrai.

Aš netgi internete pasitikrinau, juk parašyta iki 21 val., sakau, ir telefonu kelios skirtingos konsultantės man sakė, kad iki 21 valandos. Juokiasi sargas, sako: „Mažą ką jums pasakė. Atvažiuokite rytoj iš ryto, čia visi bus jau nuo 8 val., ir ramiai atsiimkite čia neverkus.“

Jau net apsiverkti spėjau. Stovime su vaiku išsižioję ir nežinome, ką sakyti.

It tadadm! Šiandien (šeštadienį) nuvažiuojame 11.41 val., į tuos pačius sandėlius, ir jau visai kitas sargas mums sako: „Juokaujate, juk niekas šiandien nedirba. Nedarykite sau gėdos, važiuokite namo ir kitą savaitę Jums bus atvežta siunta.“

Gimtadienis šiandien po 5 valandų. Marškinėliai vardiniai, niekur negausi tokių per 5 valandas.

Ačiū DPD už šventę. Ačiū DPD už TIEK melo iš TIEK darbuotojų.

Trečiadienį užsakytos siuntos iš Lenkijos sėkmingai atvyko dar penktadienį. Trečiadienį užsakyta siunta iš Kauno pristatoma – niekada?

DPD ATSTOVAI – grąžinkite dovaną. PRAŠAU!!!“ – prašė mama.

Su DPD atstovais naujienų portalui Lrytas.lt telefonu susisiekti nepavyko. Bus papildyta jų komentaru.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.