Kam D.Grybauskaitei reikalingi kroksai?

Šeštadienį Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė stebėjo, kaip gražiai ir darniai žygiuoja kariai. Iškilmingas renginys, 95-ųjų atkurtos Lietuvos kariuomenės metinių minėjimas, vyko Vilniaus Katedros aikštėje. Karių batai žvilgėjo, kulnai kaukšėjo, komandos aidėjo ore. Prezidentė atrodė pasitempusi, kaip ir visi aikštėje buvę 500 Lietuvos karių. Juk ji – kariuomenės vadas.

Daugiau nuotraukų (1)

Antanas Kavaliauskas

2013-11-25 14:37, atnaujinta 2018-02-20 04:11

Po pietų užėjau į „Rimi“ prekybos centrą Žirmūnuose. Ir ką ten pamačiau?! Batų parduotuvėje iš tolo švietė prezidentės garbanos. Iš taip arti prezidentę mačiau pirmą kartą. Ji įdėmiai žvalgėsi po lentynas ir apsistojo prie „Crocs“ batų. Tai mane nustebino. Kam prezidentei reikalingi kroksai?! Į Europos Sąjungos vadovų tarybos susitikimus su tokiais batais nenueisi. Pagalvojau, gal prezidentė rengiasi žiemai, Turniškėse klampos per pusnis.

Parduotuvėje D.Grybauskaitę supo apsaugos vyrų žiedas. Juokaudamas pasakysiu: kai tiek stiprių vyrų aplink, damai net batų nereikia – gali nešioti ant rankų.

Prekybos centre žmonių buvo daug.

Vilniečiai pradeda ieškoti dovanų Kalėdoms, naudojasi akcijomis. Galbūt ir prezidentė batų ieško ne sau?

Aišku viena. D.Grybauskaitė negali apsispręsti dėl prezidento rinkimų, tačiau parduotuvių klausimu laikosi tiesios linijos – ji mėgsta skandinavišką verslą. Pjauna atidarymo rąstus „Ikea“ parduotuvėje, po to į krepšelį krauna silkę, duoną, garstyčias, o dabar vaikšto po „Rimi“ prekybos centrą, dairosi batų... Įdomu, kokiame banke šalies vadovė laiko savo santaupas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.