„Instagram“ prezidentės laisvę suplakė su nuogomis krūtimis

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė pateikė staigmeną – nusifotografavo su būriu vaikų prie užrašo #Laisvė. D.Grybauskaitė paskatino visus žmones, ypač jaunimą, vartoti šią grotažymę (hashtagą) ir dalintis internete savo džiaugsmu, kad esame laisvi. Gražus sumanymas!

Labiausiai man įstrigo ši nuotrauka, kurioje merginos sudėjo į krūvą dvi grotažymes: #Laisvė ir #papams.<br>Pauliaus nuotr.
Labiausiai man įstrigo ši nuotrauka, kurioje merginos sudėjo į krūvą dvi grotažymes: #Laisvė ir #papams.<br>Pauliaus nuotr.
Prezidentė kartu su 25-iais Sausio 13-osios mokyklos mokiniais įžiebia užrašą #Laisvė.<br>LR Prezidento kanceliarijos nuotraukos/R.Dačkus.
Prezidentė kartu su 25-iais Sausio 13-osios mokyklos mokiniais įžiebia užrašą #Laisvė.<br>LR Prezidento kanceliarijos nuotraukos/R.Dačkus.
Daugiau nuotraukų (2)

Margarita

2016-01-14 13:01, atnaujinta 2017-06-11 03:38

Sausio 13-osios vakarą sumaniau patikrinti, kiek žmonių atsiliepė į prezidentės raginimą. Nemažai. Net garsūs ir žinomi asmenys atėjo prie Prezidentūros rūmų nusifotografuoti prie užrašo, dalijosi mintimis apie laisvę ir skleidė gerą nuotaiką.

Toliau naršydama „Instagram“ pirštu braukiau išmaniojo telefono ekraną ir galiausiai pradėjo šokinėti nuotraukos, kurios su Sausio 13-osios minėjimu neturi nieko bendra. Kai kurios – labai asmeninės, netgi pikantiškos, kurių viešai aš pati tikrai nerodyčiau. Bet yra, kas rodo.

Galbūt žmonės nemoka kontroliuoti savo privatumo nustatymų „Instagram“ tinkle? O galbūt nori tapti garsenybėmis kaip Monika Šalčiūtė, kuri surinko tūkstantinę gerbėjų armiją dėdama vien tik savo nuotraukas?

Atsakymo neturiu.

Tačiau labiausiai man įstrigo ši nuotrauka, kurioje merginos sudėjo į krūvą dvi grotažymes: #Laisvė ir #papams. Dar šalia pridėjo ir #lithuanian, tarsi socialiniame tinkle trūktų dviprasmiškų nuotraukų su žyma #LithuanianGirl. Tokių ieškantys pamatę užsieniečiai sako: „Lietuvaitės yra labai gražios, labai gražios ir... laisvos.“

Apie kokią merginų laisvę kalba užsieniečiai, spręskite patys.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.