Palygino Lietuvoje ir Anglijoje parduodamo majonezo sudėtį: „Akivaizdžiau nebūna“

Pastarosiomis dienomis sekiau debatus apie nelabai kokybiškus ir kokybiškesnius maisto produktus visur kitur, bet tik ne Lietuvoje. 

Vedina smalsumo palygino Lietuvoje ir Jungtinėje Karalystėje parduodamo majonezo sudėtį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Vedina smalsumo palygino Lietuvoje ir Jungtinėje Karalystėje parduodamo majonezo sudėtį.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simona

Sep 30, 2017, 9:13 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 10:31 AM

Seniai sklido kalbos, kad dideliuose pasaulio fabrikuose viskas itin paprasta – viena produkcija gaminama trečiosioms šalims, tokios kaip Lietuva, o kita produkcija – visoms kitoms. 

Pasitepus tos pačios firmos kremuku iš Jungtinės Karalystės veidukas glotnus it kūdikio užpakaliukas, o štai Lietuvoje už tokį patį sumokėjus daug daugiau euriukų ir surizikavus jį tepti ant veido, teks skubiai skuosti pas dermatologus ir ilgai bei skausmingai gydytis. 

Manote, perdedu? Ne, štai, pateiksiu akivaizdžių pavyzdžių, bet gal šį kartą ne kremo, o maisto produkto – daugelio taip labai pamėgto ir dievinamo majonezo.

Pažvelgus į sudėtį aišku, kad užsienio rinkai siūlomas majonezas yra riebesnis, daugiau kiaušinių, o ir tie patys laisvėje bėgiojančių vištų kiaušiniai, nėra dažiklio karoteno.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.