Sep 27, 2023, 8:23 AM Pamirškite visus mitus apie majonezą: gydytoja pataria, kaip jį įtraukti į sveikatai palankią mitybą
Jun 13, 2023, 5:29 PM Jogurtinis padažas tiks bet kokiai mėsai: kulinaras pasidalijo paprasčiausiu receptu
Apr 5, 2023, 8:15 AM Gydytoja atskleidė, kokį majonezą perka savo šeimai – jį renkantis pataria nedaryti vienos klaidos
Jan 25, 2023, 10:00 AM Majonezą galėsite kabinti šaukštais ir net pasigaminti desertą: „Lidl“ parduotuvėse net 5 pagardų krepšelis tik 5,31 eurų
Jan 20, 2022, 5:32 PM Avokadų pagardas, kurį norėsis valgyti šaukštais: tiks ir prie salotų, ir prie kepsnio
Dec 22, 2021, 3:09 PM Kaip iškepti kalėdinį paukštį, kurio odelė būtų traški, o mėsa – sultinga: tereikės vieno papildomo ingrediento
Nov 11, 2021, 9:01 AM Gastronomijos savaitėje – jau pamėgti patiekalai su aplinkai draugiškesniais ingredientais
Sep 22, 2021, 7:01 PM Andrius Užkalnis. Maistai siaubai, arba kaip jus gąsdina laisvai samdomi baugintojai
Aug 7, 2021, 7:04 AM Majonezo kilmė siekia prancūzų kunigaikščių laikus: sukūrė, kai neturėjo, ko valgyti
Jan 31, 2021, 4:45 PM Burnoje tirpstantys sausainiai su majonezu: senas geras, ne kartą išbandytas receptas
Apr 10, 2020, 10:16 AM Maisto mylėtojai apie Velykas: šventė bus kiek kitokia, bet jos reikšmė – dar didesnė
Dec 13, 2019, 1:59 PM Ant lietuvių švenčių stalo puikuojasi skonių įvairovė: nuo tradicijų iki naujovių