Šis vyras apdūmė akis visai miniai – ar pastebėsite, kaip jis tą padarė?

Talentingas iliuzionistas Anatolijus Šturo nustebino klaipėdiečius. Penktadienį vykstančios Jūros šventės metu Tiltų gatvėje vyras surengė pasirodymą ir pademonstravo triukus, kuriuos sunku perprasti net žvitriai akiai.

Iliuzionistas rodo triukus.<br>J.Valaičio nuotr.
Iliuzionistas rodo triukus.<br>J.Valaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 29, 2017, 3:26 PM, atnaujinta Jul 29, 2017, 3:27 PM

Praėjusiais metais minią jis pribloškė kai suplėšė, o vėliau lyg niekur nieko sveiką ištraukė 5 eurų banknotą. Šįkart A.Šturo pasiruošė apdumti miniai akis kitais triukais.

Vienas be žado palikusių fokusų – su dūmų užsklanda. Į dantis įsikandęs cigaretę jis paėmė iš minioje stovėjusios moters skarelę ir... joje cigaretę pradangino.

Nežinia, ar iš sielvarto, kad nebeturės ką rūkyti, ar norėdamas susišildyti, vyras apsigobė šia skraiste kaklą. Per jį skara perėjo tarytum kiaurai ir vėl atsidūrė tik mago rankose.

A.Šturo siunčiama žinia aiški – rūkymas kenkia sveikatai. „Nerūkykite!“, - atlikdamas vieną triukų su cigarete, kurią vėliau pradangino, minią paragino iliuzionistas.

Ar jums pavyks perprasti A.Šturo pademonstruotus triukus? Kviečiame pamėginti. Tai padaryti galite peržiūrėję šį vaizdo įrašą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.