Vilniaus dangoraižių šeimoje - naujagimis

Vilniuje atidarytas pirmasis A klasės energinio efektyvumo biurų pastatas Lietuvoje „Grand Office“ - 21 aukšto, daugiau nei 81 metro aukščio ir 10 tūkst. kvadratinių metrų ploto.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2014, 12:06 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 2:54 PM

Verslo centre „Grand Office“ įdiegtos modernios inžinerinės sistemos, užtikrinančios A klasės energinio efektyvumo privalumus. Šiuolaikiškas biurų pastatas yra draugiškas supančiai aplinkai ir čia dirbantiems darbuotojams. A energinį efektyvumą lemia pastato sandarumas bei įdiegtos efektyvios inžinerinės sistemos: šildymas, vėdinimas, aukšto naudingumo rekuperatorinė sistema. Projektuojant pastatą atsižvelgta ir į akustikos klausimus – imtasi priemonių, kad pastato inžinerinių sistemų keliami garsai būtų minimalūs. Ši erdvė vienareikšmiai sukurta šiuolaikiniam žmogui.

A klasės energinis efektyvumas biurų pastatams dar nėra privalomas mūsų šalyje. „Grand Office“ yra pirmasis tokios aukštos energinio efektyvumo klasės biurų pastatas

Į naujai pastatytą biurų pastatą „Grand Office“ jau persikėlė ne viena savo veiklą Lietuvoje vykdanti bendrovė, tarp kurių AB „LESTO“ klientų aptarnavimo skyrius, „BTA Insurance Company“ SE filialas Lietuvoje ir kitos. 6-7 aukštuose įsikurs ir projektą įgyvendinusi statybos paslaugų grupė AB „YIT Kausta“, savo būsto pardavimų biurą jie įkūrė pirmame pastato aukšte.

Visas biurų pastatas suprojektuotas taip, kad jo langai kryptų į žaliąją Pilaitės rajono pusę, o liftais kylantiems „Grand office“ darbuotojams ir svečiams atsivertų vaizdas į Vilniaus miesto panoramą.

Pastato vieta mieste yra išties pavydėtina. Jis įsikūręs šalia Vilniaus miesto vakarinio aplinkkelio, todėl yra gerai matomas ir greitai pasiekiamas iš skirtingų sostinės vietų. Aplinkkelis užtikrina greitą išvažiavimą Kauno ir Ukmergės kryptimis. Patogus susisiekimas leidžia sutaupyti laiko tiek verslo centro darbuotojams, tiek partneriams ar klientams, nes aplenkiamos automobilių spūstys. Atstumas iki miesto centro tėra 4 kilometrai, o iki oro uosto galima nuvykti per 10 min.

„Didžioji pastato dalis jau išnuomota, todėl galime teigti, jog mūsų sprendimai jau įvertinti. Esamų ir būsimų nuomininkų pagrindą sudaro užsienio kapitalo įmonės, kurios daug anksčiau pradėjo galvoti apie energijos bei eksploatacijos kaštų taupymą“, – pažymi K. Vanagas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.